LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Januar: Ovaj dan obilježit će POČETAK jedne LJUBAVNE PRIČE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Januar: Ovaj dan obilježit će POČETAK jedne LJUBAVNE PRIČE!

12 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas će vjerojatno buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već neko vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

 

BIK

Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požuriti stvari danas neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

 

RAK

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali pokušati učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

 

LAV

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

 

DJEVICA

Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike isprobavati nova vrata kad se borite s prvima. Nema kraja željama. Ali shvatite da ako ste samo stabilni u svojoj vezi, moći ćete kanalizirati svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

VAGA

Vaša ljubav bila vam je veliki izvor inspiracije i snage kada ste bili u teškim trenucima. I zbog toga mu velika čast! Ali zbog određenih okolnosti došlo je do nesporazuma između vas dvoje. A raskol je sve dublji i dublji. Povucite vladavine prije nego što se sve raspadne.

 

 

ŠKORPIJA

Od vas su do vašeg partnera prešle hrpe dobrih riječi. Nekoliko puta ste svom partneru rekli što on/ona znači za vas. Sada je vrijeme za akciju. Dokažite vrijednost svoje ljubavi kroz neku akciju i danas možete postići isto. Vaš partner može biti ugodno iznenađen svjedočenjem manifestacije ljubavi.

 

 

STRIJELAC

Bliski prijatelj bi danas mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda nije verbalno nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zaljubljenost. Dakle, pričekajte još znakova.

 

 

JARAC

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate nelagodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

RIBE

Ovo je dan uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.