3 horoskopska znaka koji će UPOZNATI NEKOG NOVOG tijekom Mjesečevog trga Jupiter od 6. januara:

3 horoskopska znaka koji će UPOZNATI NEKOG NOVOG tijekom Mjesečevog trga Jupiter od 6. januara:

5 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što ćete morati učiniti tijekom Mjesečevog kvadrata s Jupiterom jest odlučiti hoćete li upoznati nekoga novog ili ne ono što želite, ili ono što ste ‘mislili’ da želite.

Jer to se događa, i iako se može činiti sanjivim i koketnim, može također uzrokovati nepopravljivu štetu vašoj dugogodišnjoj vezi.

Naravno, svi imamo one trenutke u kojima dovodimo u pitanje svoju sposobnost da zadržimo vezu, ali ti si potajno skrivao aferu.

Što se događa ako ti se netko stavi na raspolaganje, Djevice? Hoćeš li proći kroz to? Jer izgleda kao da ste manifestirali novu osobu u svom životu.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

U vašem slučaju niste tražili novu osobu u svom životu, ali postoji netko tko je jako zainteresiran za vas, pa bi s vama mogao započeti novo prijateljstvo.

Ovo prijateljstvo može ići na bilo koji način, kao u romantičnom ili platonskom.

Mjesečev kvadrat Jupiter voli okupljati prijatelje, što također implicira da će se veza temeljiti na prijateljstvu, ako to ipak pređe na romantičnu stranu, što je uvijek sjajna stvar.

Što god da je, vi imate kontrolu, Vodenjače; ako želite nekoga novog u svom životu, tu je da vas pita. Ako vas stvarno ne zanima, onda će ‘i ovo proći.’

Stranice: 1 2