LJUBAVNI HOROSKOP ZA 04. Januar: Veza OVOG znaka će vjerojatno danas završiti, dok će OVAJ znak imati LJUBAV na PRVI POGLED!

ljubavni horoskop

OVAN

Živjeli ste vrlo zaposlenim životom i obveze sa svih strana postavljale su vam zahtjeve. Danas će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku da se odmorite i opustite sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete crpiti iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izlazite van radi snažnijih užitaka.

 

 

BIK

Društvena energija je velika pa ćete se možda naći u susretu s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Probajte nešto novo jer dosada se uvlači u vašu vezu. Profesionalne stvari se kreću ogromnom brzinom, a vi ste uhvaćeni u vrtlogu. Pazi; vaš partner još uvijek na obali čeka vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

 

 

RAK

Možda će vam danas biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavi. Zapravo ste im bliski, ali ipak iz nezrelosti pokušavate se cjenkati o osjećajima s njim. Rješenje bi bilo da se dobro upoznate prije nego što se vas dvoje odlučite zbližiti i na emocionalnoj i na fizičkoj razini. Vaš će odnos biti puno bolji nakon ovog emocionalnog dijeljenja.

 

 

LAV

Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

 

DJEVICA

Danas ćete steći nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veselo raspoloženi i vaša će druželjubivost impresionirati druge. Jedan od prijatelja koje ste stekli danas može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se sada možda ne čini tako. Uslužno ste raspoloženi i spremni ste danas pomoći svojim prijateljima i obitelji.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 04. Januar: Veza OVOG znaka će vjerojatno danas završiti, dok će OVAJ znak imati LJUBAV na PRVI POGLED!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top