DNEVNI HOROSKOP ZA 04. Januar: Ovaj utorak će nekome donijeti VELIKU SREĆU i IZNENAĐENJE!

dnevni horoskop

OVAN

Danas ćete se osjećati kao da želite ukloniti sve bespotrebno iz svog života. Mogli biste posaditi mladicu ili organizirati neke kante za smeće kako bi susjedstvo bilo čisto. Ako želite učiniti svijet boljim mjestom za život, učinite to, ali idite korak po korak.

 

 

BIK

Ponašate se vrlo posesivno prema ljudima i stvarima. Slijedom toga, vjerojatno ćete se osjećati sumnjičavo, nesigurno u vezi svega, a posebno ljudi. Čak je moguće da čak i sumnjate u osjećaje i namjere onih koji su vam bliski. Kod kuće će prevladati nelagodna tjeskoba i uzbuđenje. Ovo vam neće biti posebno ugodan dan. Ponašajte se razumno, pažljivo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Razmišljat ćete o vjerskim i kulturnim vrijednostima i pitanjima danas. Upustit ćete se u priličnu količinu rasprave s članovima svoje obitelji o tom pitanju i iznijeti svoje misli i osjećaje o toj temi. Te bi rasprave mogle završiti pokrivanjem tema poput zakona, obrazovanja, društvenih briga, manira i etiketa itd.

 

 

RAK

Čini se da će dan biti običan dan, i za posao i za igru. Ipak, ako danas planirate sudjelovati u nekom događaju ili natjecanju, svakako marširajte naprijed. Praktično neće biti nikoga tko će se moći natjecati s vama. Na drugim frontama, očekujte da će stvari biti prilično mirne i svakodnevne, bez značajnih uspona i padova.

 

 

LAV

Morat ćete se suzdržati od uznemirenosti danas. Neka vaš supružnik ili poslovni partner donosi kritične odluke ako niste u pravom raspoloženju. Odluke koje donesete danas možda ćete morati preispitati kasnije. Važni sastanci će se odvijati glatko, ali nećete se moći obvezati na bilo kakve konačne zaključke ili ugovore. Budući da nije povoljan dan za vas, odgodite sve važne događaje.

 

 

DJEVICA

Cijenite stvari koje ljudi rade i dajte sve od sebe da ih nadahnete da postignu veći uspjeh. Stavite kapu za razmišljanje i ozbiljno razmislite. Jednostavno kritiziranje drugih samo će vas povrijediti. Budite što umjereniji i nastavite se vezati za svoje ciljeve.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 04. Januar: Ovaj utorak će nekome donijeti VELIKU SREĆU i IZNENAĐENJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top