3 horoskopska znaka koji ŽELE NAPUSTITI SVOJU VEZU za vrijeme Mars Sextile Saturn, 05. januara  do 10. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji ŽELE NAPUSTITI SVOJU VEZU za vrijeme Mars Sextile Saturn, 05. januara  do 10. januara 2022.

4 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Postoji razlika između želje da napustiš svoju vezu i stvarnog napuštanja nje, a to je provalija preko koje ćeš naići za vrijeme Marsovog sekstilnog Saturna. Imate problema; možete ih imenovati i oni su točni.

Nagonski, možda ćete htjeti baciti glasno šištanje i natjerati ih da plate za ono što rade ili ne učine umjesto vas.

Možda biste željeli izaći kroz ta vrata i zalupiti ih, radi efekta… ali istina je da još uvijek volite ovu osobu. Vi samo maštate o tome da ih napustite. Ovdje slušaj svoje srce, Bik.

Ovdje još uvijek postoji nešto što vrijedi spasiti. Maštajte koliko god želite o tome da ga okončate, ali ako ovdje postoji nešto što vrijedi spasiti, onda to spremite.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Recimo samo da ste napustili vezu onog dana kada ste je ušli. To je način razmišljanja Strijelca ‘jednom nogom van vrata’.

Način razmišljanja koji uvijek ima slobodu na mozgu. Niste očekivali puno od ove posljednje veze, a s Marsovim sekstilnim Saturnom iza vaših leđa, nije vas čak ni briga jeste li stvorili negativnost koja izobličuje ovu vezu u nešto s čime ne želite imati nikakve veze.

Ono što ovdje imate je odnos koji vas ni najmanje ne izaziva. Žudite za uzbuđenjem i inteligencijom; nikako ne možete nastaviti ovom brzinom s osobom s kojom ste trenutno povezani. Crvena zastava će bljesnuti i znat ćete da je vrijeme da napustite ovu vezu prije nego što vas ona živa proguta.

Stranice: 1 2