3 horoskopska znaka kojima će JANUAR biti TEŽAK MJESEC!

3 horoskopska znaka kojima će JANUAR biti TEŽAK MJESEC!

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Recimo to ovako: počinjete s velikim nadama, a u drugom tjednu već ste u zastoju. Nije da ovdje postoji nešto beznadno. To je samo niz lažnih početaka zbog kojih se osjećate frustrirano i pomalo spremni da budete poraženi.

Retrogradna Venera potaknut će vam potrebu da branite one koje volite, i tko zna kako ćete to učiniti, ali nekako ćete, u obrani onih koje volite, usput uvrijediti nekoga. To otvara vrata neprijateljstvu u budućnosti.

Zato je komunikacija toliko važna ovog mjeseca. Stvari mogu krenuti po zlu u tren oka, a te stvari imaju trajnu vrijednost. Dakle, prije nego povedete revoluciju u jednoj od svojih altruističkih opsada, razmislite o tome što radite prije nego što povedete druge sa sobom.

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Nemojte se iznenaditi ako vas tijekom ovog mjeseca netko tko vas voli suoči s vašim stavom; vjerovali ili ne, ovo bi moglo biti od velike pomoći jer će vam tijekom ovog vrlo komunikativnog vremenskog intervala (retrogradna Venera) biti rečeno da se morate zauzeti za sebe.

Uglavnom, 2022.  dopuštate sebi da postanete otirač, a iako ste super inteligentni i mudri, i dalje padate na trikove očekivanja, što znači, postoji netko u vašem životu tko uživa tretirati vas kao smeće i iz nekog razloga, misliš da je to u redu, “to je jednostavno tako kako je.

“Ovo je vjerojatno roditelj ili rođak koji uzima previše slobode svojim okrutnim postupcima. Neka siječanj bude mjesec u kojem ćete preusmjeriti stavove ove opake osobe prema vama; dajte im do znanja da niste ničiji otirač.

Stranice: 1 2