3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 03. do 09. Januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 03. do 09. Januara 2022.:

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ne radi se o tome da će vam tjedan biti težak, već će biti više na liniji malog žaljenja s dozom nostalgije. Ti si sladak i znaš to, Lave.

To je ono što te voli drugim ljudima. Ti si samo velika loptica duboko u sebi, čak i kada projiciraš tu moćnu sliku snage i hrabrosti. Vi ste sve to, iako to možda nećete osjetiti tijekom tjedna.

Nazovimo to sporim početkom. Tranziti privlače vašu psihu i ponekad se možete osjećati bespomoćno. Ne brini, dragi Lave, jer si dobar koliko god treba.

Što je za vas težak tjedan osim prilike da doživite život na još jedan način? Nije sve dobro, ali sigurno nije sve loše. Moć tebi, prijatelju!

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Iako se vaše ponašanje ovog tjedna možda neće percipirati kao, hm, pristojno, možda ćete se osjećati kao da ste na vrhuncu svoje igre. Ono što se ovdje zapravo događa je da ne radiš toliko o tome da ćeš imati težak tjedan, već o tome da ćeš ga otežati drugima, točnije jednima ‘drugima’.

Početak godine je poput skoka za vašu maničnu osobnost, i kao što Alice Cooper kaže u svojoj pjesmi, “No More Mister Nice Guy”, i vi ćete se “osjećati zlobno”.

Kad se Škorpion osjeća zločesto, svi dobivamo komadić te pite. Ovo bi mogao biti tjedan u kojem ćete se zaboraviti ispričati nekome što ste povrijedili njihove osjećaje, i tako pripremite sljedeći tjedan za drugu vrstu kolača: skromnu.

Stranice: 1 2