3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 03. do 09. januara 2022. – vrijeme je da i njima konačno krene!

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 03. do 09. januara 2022. – vrijeme je da i njima konačno krene!

3 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Mjesec u Vodenjaku vam dopušta da budete ono što jeste i na taj način nadahnjuje druge da budu svoji. To je tjedan osobne slobode, ali ne samo to; bit ćete u dodiru sa svojom vlastitom moći i vidjet ćete kako možete pomoći da druge dovedete u to okrilje.

Volite biti neka vrsta učitelja i imate strpljenja kao sveca; presretni ste što možete pomoći ovaj tjedan.

Obitelj će vam se vjerojatno obratiti za savjet, a vaš izoštren osjećaj za ono što se događa dat će vam dar brbljanja, kako kažu, što znači da ćete uz pomoć Mjesečeve konjunkcije Merkur moći pojednostaviti stvari drugima , u smislu načina na koji komunicirate. U stanju ste biti od pomoći, a ovakvo davanje će vam se deseterostruko vratiti.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Uvijek ste bili najosjetljiviji i najempatičniji znak zodijaka, a ovaj će tjedan iznijeti vaš talent za razumijevanje potreba drugih.

Ono što je zabavno u svemu ovome je to što ćete pronaći zajednicu u umjetnosti. To znači da ćete biti uključeni u projekt koji će udružiti mnoge druge istomišljenike, a svi ćete raditi za isti cilj.

S vama u središtu pozornosti nećete biti sramežljivi, već ćete prepoznati koliko ste moćni i koliko vam je važno mišljenje.

Slušat ćete i shvatiti vas ozbiljno, stoga govorite mudro jer u vašem životu, ovog tjedna, ima onih koji vas slušaju kao da ste posljednja riječ o bilo kojoj temi. Moć Ribe!

Stranice: 1 2