3 horoskopska znaka čija se TAJNA LJUBAV OTKRIVA za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 3. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se TAJNA LJUBAV OTKRIVA za vrijeme Mjeseca u Škorpionu od 3. januara 2022.

2 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Netko se zaljubio u nekoga, a to si TI, Djevica. Već nekoliko mjeseci se zaljubljujete u tu jednu osobu, ali držite je na niskom nivou jer ne želite da vas osuđuju.

Strah od toga da morate čuti mišljenje druge osobe o tom pitanju čini vas ježim, ali ne možete ga zadržati ne tako dugo dok Mjesec u Škorpionu vlada nebom.

Radite na tome da kažete svoje tajne i odustanete od identiteta svoje simpatije. Da li te simpati, zgnječiti? To tek trebamo vidjeti, ali trenutno je dobar osjećaj, definitivno je uzbudljiv i vrijedi ga podijeliti s prijateljima. Zabava!

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Pa, vrijeme je da otkrijete svoju tajnu simpatiju, Strijelce, a vi se osjećate na dva načina. S jedne strane, ne podnosite da netko zna previše o vama, a s druge strane, toliko ste presretni i vrtoglavi s ovom osobom u koju ste se zaljubili da to više ne možete zadržati za sebe.

Savršeno radite s energijom Mjeseca u Škorpionu, što vas praktički gura u središte pozornosti gdje ćete svakome i svima koje poznajete govoriti o ovoj čarobnoj osobi u koju se (možda) zaljubite. Sve je dobro u vašem svijetu, Strijelce, dok uživate u praćenju svog blaženstva bez obzira kamo vas ono odvede.

Stranice: 1 2