LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2O22. – Saznajte kome dolaze dani ISKRENE LJUBAVNE SREĆE, a tko će zauvijek IZGUBITI VJERU U LJUBAV!

OVAN

Oni od vas koji su zaljubljeni mogu se osjećati pod stresom zbog svađa s partnerom. Predanost će igrati važnu ulogu u vašoj ljubavnoj vezi. Mogu postojati razlike u mislima zbog utjecaja vaših prijatelja. Pokušajte imati neovisno mišljenje umjesto da se pod utjecajem drugih. Ovaj mjesec pokušajte biti pristojni i skromni u ljubavnoj vezi. Također možete osjetiti privlačnost prema suprotnom spolu. Neki od vas bi mogli biti oslobođeni brakorazvodne parnice, dok bi neki mogli dobiti ponudu za vezu od svog bivšeg partnera ovog mjeseca. Bračni parovi moraju potisnuti svoj ego i kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim supružnikom. Dugo putovanje sa supružnikom prilika je da provedete kvalitetno vrijeme jedno s drugim. Možda ćete dobiti priliku priznati svoju poruku ili razjasniti svoj nesporazum sa svojim supružnikom. Trebali biste imati strpljenja dok donosite važnu odluku u pogledu odnosa.

 

 

BIK

Možda ćete dobiti različite rezultate u ljubavi i odnosima. Zvijezde predlažu da svojoj voljenoj osobi date malo prostora kako bi se osjećala ugodno u izražavanju svojih misli i osjećaja s vama. Možda ćete se suočiti s nekim nesuglasicama sa svojim supružnikom, no pasivnost bi mogla riješiti ove probleme. Stoga pokušajte izbjeći svađu s partnerom. Možda ćete dobiti prijedlog za vezu, no potrebno je neko vrijeme da upoznate osobu prije nego što se uključite u vezu. Predanost može igrati važnu ulogu tijekom ovog mjeseca pa pokušajte ispuniti prazninu u bračnom odnosu ispunjenjem svojih obećanja. Oni od vas koji se ovog mjeseca bave pravnim pitanjima mogli bi se suočiti s izazovima. Ovaj mjesec neće biti prikladan za ulazak u novu vezu, stoga se pokušajte kloniti predanosti u vezi.

 

 

BLIZANCI

Ovo je povoljno vrijeme za ljubav i romansu, jer zvijezde upućuju na uspješan ljubavni život. Ljubavnici mogu održavati sentimentalne odnose sa svojim partnerima. Videopozivi i Facetime mogu ih međusobno povezati. Vaš društveni život možda neće biti vrlo aktivan tijekom ovog razdoblja jer biste radije provodili vrijeme sami sa svojim partnerom nego ga provodili sa svojim društvenim krugom. Postoje šanse da će između bračnih parova niknuti neki manji problemi, no pokušajte biti smireni i strpljivi. Pokušajte uzeti u obzir međusobne emocije i osjećaje i također razmislite prije nego što progovorite ne želite li ulaziti u verbalne svađe sa svojim životnim partnerom. Brak je također na kartama za neke od onih koji su bili u dugogodišnjim vezama. Možda ćete morati uvjeriti svoje roditelje, rodbinu i širu obitelj za njihovo dopuštenje i blagoslov.

 

 

RAK

Ovaj mjesec može vam pomoći da učinkovito razumijete dinamiku vašeg odnosa i stoga sada možete ojačati svoj odnos sa svojim partnerom. Ovo bi mogla biti dobra faza da izrazite svoje osjećaje nekome koga volite. Međutim, u vašem umu može postojati određena zbrka i sumnje koje mogu utjecati na vaš odnos. Očistite svoj um prije nego što prenesete svoje osjećaje. Posebnu pažnju treba posvetiti donošenju važnih odluka, posebno sredinom ovog mjeseca, jer planetarni utjecaji mogu uzrokovati određene nesigurnosti i zbrku u vašem umu. No, do kraja ovog mjeseca možda ćete uspjeti očistiti zrak od neizvjesnosti. Kasniji dio ovog mjeseca može vam pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu, a može vam pomoći i da otkrijete svoju unutarnju snagu. Dakle, prekrasni trenuci s vašim voljenima također mogu oživjeti vaše raspoloženje pa pokušajte provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2O22. – Saznajte kome dolaze dani ISKRENE LJUBAVNE SREĆE, a tko će zauvijek IZGUBITI VJERU U LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top