HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak! HOROSKOP za OVA 3 znaka predviđa SREĆU kakvoj se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE BI NADALI!-/

HOROSKOP za NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak! HOROSKOP za OVA 3 znaka predviđa SREĆU kakvoj se ni u NAJLUĐIM SNOVIMA NE BI NADALI!-/

1 siječnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Pred vama je nevjerojatna sedmice tokom koje vi za probleme nećete znati. Posao i poslovna sredina će vam pogodovati i ostvarit ćete jedan veliki uspjeh. Ljubav će vam donijeti predivna dešavanja za koje će najviše biti zaslužna vaša voljena osoba.

 

 

ŠKORPIJA

Možda naredna sedmice neće biti onakva kakvu bi poželjeli, jer će vas već na samom početku zadesiti poslovni problemi. Te probleme ćete se truditi ispraviti tokom cijele sedmice, što ćete na kraju i uspjeti. Ljubav također donosi probleme i razočaranje. Vaša voljena osoba će vas vrlo povrijediti nekim svojim postupkom.

 

 

STRIJELAC

Pred vama je jedna mirnija sedmice ako gledamo unazad nekoliko sedmica. Ništa bitnije i značajnije se  neće dešavati tokom sedmice i tako će biti sve do vikenda. Kraj sedmice, odnosno petak, donosi vam poslovni uspjeh i vijest na koju dugo čekate, a vikend donosi ostvarenje ljubavnog sna, a za to će najzaslužniji biti vaš partner.

 

 

JARAC

Cijela naredna sedmice bit će prepuna iznenađenja i situacija kojima se ni u snu ne bi nadali. Već u ponedjeljak postoje velike šanse da dobijete novčani dobitak, a u srijedu ćete imati  susret sa bivšim partnerom. Mnoge situacije bi vas mogle zateći nespremne, jer gotovo da ništa od svega nećete očekivati. Ipak, u konačnici ćete biti zadovoljni.

 

 

VODOLIJA

Naredna sedmice neće biti preburna i neće donijeti mnogo dešavanja, ali će vam donijeti jednu situaciju koja će vas posve zateći nespremne. Vi ćete tokom sedmice upoznati jednu osobu koja će vas jako dojmiti, ali i vi ćete ostaviti na tu osobu pozitivan dojam. Moguće da će ovo biti početak ljubavne priče.

 

 

RIBE

Možemo reći da naredna sedmica neće ispuniti vaša očekivanja, jer će vas već od ponedjeljka pratiti razni problemi. Probleme ćete imati na poslu i sa poslovnim kolegama, ali ni u ljubavi neće biti bolje. Pratit će vas razne nesuglasice tokom cijele radne sedmice, a stanje bi se moglo početi smirivati tek za vikend.

Stranice: 1 2