3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU 2022. godinu

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU 2022. godinu

1 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Otkrit ćete da niste samo izliječeni od prijašnjih ozljeda, već da je vaša hrabra nova dispozicija dovoljno jaka da vas ove godine provede kroz sve tranzite koji spadaju u vaš znak.

Uz retrogradnu Veneru i dvije pomrčine u Biku, osjećat ćete se puno usredotočenije nego u prošlosti; točno znate što želite, kako to reći i kako izvršiti plan.

Ono što ne radi je izvodljivo; ne vidite razlog da odustanete od nečega što vam je važno, a uložit ćete vrijeme. Ako odlučite razgovarati s mnogo ljudi, bit ćete hvaljeni kao izvrstan komunikator.

Znate ‘čitati sobu.’ Početni dio ove nove godine bit će uglavnom posvećen kvalitetnoj komunikaciji, a kako godina bude odmicala, ulijevat ćete se u zdrave izbore.

Ovo je prva godina u kojoj ozbiljno poštujete svoje zdravlje, psihičko i fizičko.

Najbolji dani u godini za Bika: 19. travnja, 17. svibnja, 28. svibnja, 22. lipnja, 20. kolovoza i 8. studenog.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Imat ćete osjećaj kao da vam je godina podijeljena na dva dijela, kao u prvoj polovici i drugoj polovici – u posljednjim mjesecima.

Tijekom ranog dijela godine provest ćete mnogo vremena planirajući što će se dogoditi u bliskoj budućnosti. Ovaj fokus vam je potreban jer su vaši planovi konkretni i precizni, a u vašem umu nema mjesta za pogrešku i nema šanse da vaša afirmacija bude odbijena. Vaše ratničke moći donose vam izvrsnu viziju i radit ćete retrogradno u svoju korist.

Počevši od sredine lipnja, stvari će se okrenuti u više fizički stav, jer ćete sada biti više uključeni u ljude, odnose i zajednicu. Dana 28. srpnja, Jupiter – vaš planet – ide retrogradno, i to će vam dati tvrdu oštricu, ali to je rub koji će vas poštedjeti budućih nevolja. Nazovite to ‘iskustvo’ i nosit ćete ga kao značku časti.

Najbolji dani u godini za Strijelca: 14. lipnja, 28. srpnja, 16., 17., 23. studenog i 6. prosinca.

Stranice: 1 2