Godišnje čitanje TAROTA s jednom kartom za 2022. za SVE znakove zodijaka!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Obješeni, obrnuto

Zvuči kao luda karta za predstavljanje cijele vaše godine, ali hajde da je razložimo. Ova karta, obrnuta, znači da ćete se tijekom godine više baviti politikom i društvenim temama.

To će vam uzdrmati život i možda će vas dovesti u razmišljanje da morate braniti svoje ideje i način života.

Činite to jer želite napetost; dobro radite pod pritiskom i iskreno, neprijateljstvo i sukobi su odskočna daska za vas; radite najbolje što možete kada postoji ratoborni stav.

Ova godina bi vam trebala dokazati da ste doista vrlo oštrouman, vrlo pronicljiv borac koji obavi posao – uvijek.

 

 

Bik(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Osmica mačeva

Iako ova karta ne predstavlja previše vrtoglavu sliku, značenje je dublje. Ono što možete očekivati ​​ove godine je ideja da se usredotočite na svoje zdravlje, psihičko i fizičko.

Ovo je godina u kojoj se odlučujete na potpunu reviziju svog zdravlja, pazit ćete na svoje tijelo, ići u teretanu, dobro se hraniti.

Osjećate da vam je potrebna ova zdrava promjena u načinu života, a kako godina bude odmicala, primijetit ćete da će vaš unutarnji ‘zdrav’ stav početi djelovati na drugim poljima, poput posla i ljubavi.

Vaš dobar osjećaj prema sebi pretvorit će vas u magnet za druge, a na vas će se gledati kao na nekoga tko zahtijeva i zaslužuje poštovanje. Ovo je vaša godina ‘velikog poštovanja’, Bik. Tako sretan zbog tebe.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: četvorka pehara

Ova karta za vas predstavlja predviđanje za nadilaženje prošlogodišnjih granica. Pred vama je izbor. Možete prihvatiti umor koji ste spoznali kao svoju emociju ili možete donijeti čvrstu odluku da promijenite svoje načine.

To se proteže i na to kako razmišljate o svom poslu i svom ljubavnom životu. Nešto vam je postalo navika, a budući da ste to zadržali, postao je ‘život kakav poznajete’.

Ni u kom slučaju niste obični, Blizanci, a ipak ste dopustili da skliznete u prosječnost. Ova je karta tu da vas probudi, da vam da do znanja da imate ovu novu godinu da se okupite. Sada postoji nada, a nada zahtijeva djelovanje. Ovo je tvoj život, Blizanci. ŽIVI!

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Stranica mačeva

Ova karta će vas dovesti na brzi put do inteligentnih izbora, ove godine, Rak. Donosit ćete intenzivne odluke, a da biste učinili pravu stvar, morat ćete se educirati o temama.

Ovo je za vas godina visokog obrazovanja i učenja.

Moći ćete se dobro usredotočiti i kako budete jasniji o svemu što vas zanima, moći ćete svoju stručnost iskoristiti kao uzimanje novca.

Poslovne prilike će vam biti na raspolaganju tijekom cijele godine. Od naivnog igrača postali ste vrhunski izvršni direktor. Mislite na posao ove godine i svi to znaju.

Nitko vas ne može spriječiti i vaša odlučnost je ono što će vas doživjeti kroz godinu.

Nastavak na idućoj stranici…

Godišnje čitanje TAROTA s jednom kartom za 2022. za SVE znakove zodijaka!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top