DNEVNI HOROSKOP za 2. Januar: Jedan znak će se KAJATI, a drugi će shvatiti da OČEKUJE PREVIŠE!

DNEVNI HOROSKOP za 2. Januar: Jedan znak će se KAJATI, a drugi će shvatiti da OČEKUJE PREVIŠE!

1 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Budite prvi koji će preuzeti inicijativu i bit ćete prvi koji će dobiti kredite. Samo malo pripazite da se ne naprežete previše ili ne pritisnete jako na određena pitanja koja su najmanje relevantna. Nemojte povrijediti druge izgovarajući nešto što im se ne sviđa! Mogu vas iritirati nenamjerno i bez shvaćanja da to zapravo čine.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan je savršen za nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

 

BLIZANCI

Danas hitno trebate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, usprkos svim vašim dobrim namjerama, idete u smjeru sudara. Također morate razumjeti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga drugog tko je odlučan i ambiciozan kao vi.

 

 

RAK

Čini se da vam vrijeme sada puzi. Ali budite strpljivi i nastavite sa svojom gorljivošću. Međutim, možda ćete morati ostaviti svoje osobne ciljeve po strani zbog predanosti ili osobnog odnosa. Vrijeme je za izbjegavanje sukoba i nesporazuma s partnerom. Nemojte se puno truditi; uz pravilno upravljanje moći ćete ispuniti oba svoja plana.

 

 

LAV

Vremena i događaji će se oko vas promijeniti tako da ćete možda morati promijeniti dobro promišljenu odluku. Morate odgovornije reagirati na sve što vam život baci. Nećete moći pratiti raspored koji ste ranije izradili jer će se pojaviti nešto hitno i nepredvidivo. Ovaj će događaj vjerojatno utjecati na sve vaše kratkoročne planove.

 

 

DJEVICA

Danas ste blagoslovljeni nevjerojatno jasnom vizijom i moći ćete ispravno odvagnuti dugoročne koristi svojih postupaka. Stoga je danas dobro vrijeme za ocjenu novih pothvata i ulaganja koja su vam se pojavila kako biste mogli donijeti objektivnu odluku. Također ćete moći procijeniti osobe u vašoj blizini i identificirati tko je vaš istinski dobronamjernik.

VAGA

Danas možete riskirati kupnju srećke ili kupnju. Pobjeda je sasvim očita jer će danas sreća biti na vašoj strani. Situacija može zahtijevati da budete malo asertivni sa svojim stajalištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u sumnjivu poziciju. Zato bolje ne dopustite nikome da stvori mišljenje protiv vas.

 

 

ŠKORPIJA

Volite upoznati ljude koji su iskreni. Ali danas možete naići na ljude koji maskiraju svoje izvorno ja. Zato naučite prozreti njihovo pretvaranje. Vrijeme može zahtijevati od vas da brzo odlučite o stvarima. Dvaput razmislite prije nego što budete čvrsti oko bilo kakvog poteza i morate odgoditi sve svoje druge planove dok ne završite s donošenjem odluka.

 

 

STRIJELAC

Danas je sjajan dan za avanturu. Dama se sreća smiješi vašem bogatstvu i što god da učinite, jednostavno ne možete učiniti krivo. Ako želite investirati, pravo je vrijeme za to. Očekujte da ćete iza ugla upoznati pravu ljubav svog života. Ipak, pazite na svoje zdravlje, skloni ste vječnom kašlju i napadima prehlade.

 

 

JARAC

Kartice pokazuju da se danas trebate družiti više nego ikada! Želite napraviti prijelaz u svom životnom stilu i karijeri prepuštajući se poslu koji zahtijeva komunikaciju s drugima. Pokušajte ostvariti sve što ste zacrtali! Možete zadržati oštar fokus na ono što želite učiniti; samo pazite da ne pretjerate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pokušajte uspostaviti partnerstvo s ljudima od moći i sličnih interesa, kao i onima koji nadopunjuju vaše sposobnosti. Malo ljudi pokušava utjecati na vas dajući lažne nade, ali ne obraćaju pažnju na ono što govore. Donesite vlastite prosudbe i pridržavajte se toga. Već dugo planirate kupiti novu kuću, možda je ovaj put možete posjedovati!

 

 

RIBE

Općenito, ovo će za vas biti emotivan dan. Možda ćete morati razgolititi svoje najdublje misli i osjećaje. To je zastrašujuća perspektiva jer to prije niste učinili, ali ako učinite ovaj korak, odvest će vas bliže emocionalnom ispunjenju. Netko u vašoj blizini također može postati emocionalan i vaš odgovarajući odgovor sada je od vitalnog značaja.