3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT DRASTIČNO POBOLJŠATI tijekom Jupitera u Ribama od 31. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT DRASTIČNO POBOLJŠATI tijekom Jupitera u Ribama od 31. decembra 2021.:

30 prosinca, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Stereotipno niste poznati po tome da se smirite, ali zato je važno pronaći nekoga tko vas voli na isti način kao i vi kako biste umjesto toga bili potaknuti da se uzdignete. Ovaj će tranzit biti velik za vas. I mogao bi vas natjerati da pomjerate planine zbog ljubavi. Posebno ljubavi koja vam pomaže da vjerujete u nešto veće od vas samih.

S vašom četvrtom kućom doma i obitelji osvijetljenom tijekom ovog tranzita možete očekivati ​​proširenje i rast na ovom području. Bilo da se radi o dodavanju supružnika ili čak djeteta, ovo je područje u kojem će se dogoditi najveće promjene.

Za vas, iako se radi o tome da shvatite što je to što uistinu definira dom i obitelj za vas, vjerojatno ide protiv onoga što ste prethodno mislili. I dopušta vam da vidite da će najbolja ljubav također biti ona koja vas oslobađa od osobe i života da si mislio da moraš biti. Ovo je čudo Riba.

Ne samo da nam Jupiter pomaže da se odmaknemo od samoograničavajućih uvjerenja, već nas Ribe uče da bi ljubav trebala biti više od dogovora, trebala bi pomoći promijeniti nas i način na koji vidimo svijet.

Loše vijesti za sve veze koje se više temelje na vremenskoj liniji ili konvencionalne. Ali dobre vijesti za one mistične duhovne veze s kojima barem do sada niste bili sigurni što učiniti. Za vas slijediti svoje srce značit će pratiti svoju dušu tijekom ovog tranzita.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kao još jedan promjenjivi znak, sigurno ćete osjetiti kako ovaj tranzit snažno utječe na vaš cjelokupni stav prema životu, kao i na vašu sedmu kuću veza i predanih partnerstava. Ako je u posljednje vrijeme postojao odnos koji se nije uspio materijalizirati ili u potpunosti ispuniti, ovaj bi tranzit mogao promijeniti igru ​​koju ste čekali.

Jupiter u Ribama pomoći će da opcije i različite mogućnosti izađu na vidjelo koje su prije bile skrivene. To je zato što ćemo umjesto da razmišljamo svojim logičkim umom, moći koristiti svoj emocionalni centar da nas vodi naprijed. Iako je ovo vrlo nesebičan tranzit, on također daje prednost ljubavi.

To znači da ako dođe između uznemiravanja drugih i ljubavi i odnosa koje želimo, ovaj put ćemo izabrati ljubav.

Jedina stvar na kojoj prije toga treba raditi je vaša sposobnost primanja. A to uključuje više nego što ste i tražili. Imajte na umu da će se, kao i u prethodnim horoskopima Sag i Ribe, jer je ovaj tranzit vrlo brz, stvari vjerojatno dogoditi brže nego što ste planirali ili očekivali.

Jedina razlika je u tome što su druga dva obično više u redu s tim dok vi želite pronaći razlog zašto. Ali ovaj put jedini razlog koji je važan je ljubav. Dopustite da vas ovaj tranzit ponese jer koliko god se činilo nevjerojatnim, ono što donosi je i vrlo stvarno.

Stranice: 1 2