LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Januar: Ljubav nekome nije na listi prioriteta, a to je VELIKA GREŠKA – danas je moguć ljubavni kraj!

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Januar: Ljubav nekome nije na listi prioriteta, a to je VELIKA GREŠKA – danas je moguć ljubavni kraj!

1 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njegovo dobro. Možda neće pozdraviti vaše mišljenje, ali morate ga natjerati da razumije vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

BIK

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

 

 

RAK

Danas možete osnovati nove saveze. Nadamo se da će to biti ozbiljno i da će ići daleko. Voljet će vas netko poseban i voljet ćete mu i vi. Međutim, određeni problemi mogu se pojaviti zbog miješanja obitelji i drugih nevidljivih okolnosti koje čekaju da testiraju trajnost vaše veze.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

 

DJEVICA

Ljubav je danas u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati vašeg budućeg partnera.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop: Ako vam je veza trebala izmamiti osmijeh na lice, trebala bi vas usrećiti i umiriti. Ako nije, vrijeme je da krenemo dalje. Ne vuci vezu, samo zato što je trebala biti lijepa. Ako je nesklad, bacite ga. I dok smirujete svoje unutarnje glasove, vidjet ćete kako vas čeka svijet iznenađenja. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

 

 

STRIJELAC

Ptica u ruci bolja je nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vaših trenutnih partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka života, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Položaji planeta odražavaju da vam predstoji neki veliki sukob. Ovaj sukob može utjecati i na vaš ljubavni život i na karijeru. Važno je da ne reagirate emocionalno na riječi i postupke partnera. Umjesto toga, svaka se gesta mora ocijeniti u nepristranom svjetlu kako biste bili sigurni da donosite ispravnu odluku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako vam se netko sviđa onda ovo uopće nije dan za priznavanje osjećaja. Možda ste pogrešno shvaćeni o gledanju! Pričekajte dok druga osoba želi da govorite! Plod strpljenja bit će sladak. Samo održavajte prijateljstvo s njima pod kontrolom kako ne biste bili potpuno izbrisani s njihovih umova.

 

 

RIBE

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnim i nesigurnim! Danas možete postupiti prerano i zahtijevati od partnera da vaša veza ostane osobna, što se čini teškim zadatkom budući da ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti tešku poziciju u koju dovodite svog partnera!