LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Decembar: Ljubav nekome nije na listi prioriteta, a to je VELIKA GREŠKA – danas je moguć ljubavni kraj!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njegovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ga natjerati da razumije vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

BIK

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

 

 

RAK

Danas možete osnovati nove saveze. Nadamo se da će to biti ozbiljno i da će ići daleko. Voljet će vas netko poseban i voljet ćete mu i vi. Međutim, određeni problemi mogu se pojaviti zbog miješanja obitelji i drugih nevidljivih okolnosti koje čekaju da testiraju trajnost vaše veze.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

 

DJEVICA

Ljubav je danas u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite tu magiju koja ju je učinila tako posebnim. Intimni planovi će vjerojatno biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati vašeg budućeg partnera.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Decembar: Ljubav nekome nije na listi prioriteta, a to je VELIKA GREŠKA – danas je moguć ljubavni kraj!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top