3 horoskopska znaka koji će u ljubavi BITI SRETNIJI NEGO IKAD za vrijeme konjunkture Venere i Plutona od 30. decembra 2022.

3 horoskopska znaka koji će u ljubavi BITI SRETNIJI NEGO IKAD za vrijeme konjunkture Venere i Plutona od 30. decembra 2022.

29 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Sreća u ljubavi za vas je nešto vrlo specifično; trebaš nekoga u svom životu tko te razumije…ali više. Želite da vas netko prihvati onakvim kakvi jeste, bez pitanja.

Volite ideju istine i integriteta, ali niste netko tko želi nastupati ili izvještavati o svakom detalju svog života. Želite osobni život koji nema nikakve veze s vašim partnerom, a to je upravo ono što ćete shvatiti da već imate.

Hladno je vani, dušo, a ti si upravo shvatila da je osoba s kojom si trenutno zlato za kojim si uvijek tražio. Venera u konjunkciji s Plutonom podržava vašu potrebu da budete sami i predstavlja vam partnera koji razumije. Sada je to sreća!

 

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Možda ste poznati kao plačljiva beba horoskopskih znakova, Ribe, ali ako se istine prosipaju, vama je i najlakše ugoditi, a to vam dodatno obogaćuje život na načine koje niste ni svjesni. Sve što je potrebno je jedna unca pažnje koju vam je posvetio netko do koga vam je stalo i ZOOM!

Osjetit ćete razmjere svoje sreće u ljubavi ovog dana jer vam se pojavljuje vaš partner-osoba, a to je nešto što možete cijeniti.

Vidjeli ste i druge parove i kako se svađaju, iako je to sasvim prirodno, ne želite da vam romantični život bude tako stalno začinjen svađama.

Ljubavna sreća izgleda kao izvodljiva veza s vrlo malo svađa i puno privrženosti, koja se pokazuje lako i s ponosom. Vaš partner je ponosan na vas.

Stranice: 1 2