3 horoskopska znaka čija se VEZA ZAVRŠAVA tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 30. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čija se VEZA ZAVRŠAVA tijekom Mjesečevog trigona Merkura od 30. decembra 2021.

29 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tvoj ponos je slomljen; upravo ste otkrili nešto što vas uznemirava, a vaš je partner suštinski uključen u ono što vam donosi ovu bol. Povjerenje je slomljeno i sve što sada možete osjetiti u svom srcu je odlučnost da okončate stvari.

Neka bude kratko i slatko, ako je moguće, Lav, iako ste možda skloni dramatičnosti, sada nije vrijeme za ludorije s visokim sadržajem falutina.

Ovo je vrijeme da razmislite, da djelujete i da se poštedite daljnje boli. Prijeđite na stvar, navedite što ste saznali, poslušajte verziju svog partnera, a zatim napravite plan na temelju onoga što vam oni kažu.

Ono što ćete saznati je da se s tim isplati završiti i da ste, nažalost, cijelo vrijeme bili u pravu; ovoj osobi ne treba vjerovati.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Sve će proći, uključujući i vezu koju ćete prekinuti. Vrijeme je. Kraj je godine i vrijeme je za čišćenje.

Emotivno ste iscrpljeni, vidjeli ste dovoljno za godinu i ne želite ući u sljedeću godinu noseći tešku izdaju i pokvarenu ljubav. I ljubav je krenula jako loše, Strijelce.

Kakva šteta. Ali ne možete razmišljati o tome kako su stvari bile jadne, umjesto toga radite ono što pravi Strijelac; ti ustraješ. Prestanite s onim što vam zadaje bol sada.

Ne nosite ovu vezu sa sobom u budućnost. Snažni ste i stoični, i iako vam ovo okončanje izaziva veliko slomljeno srce, sa svom sigurnošću znate da se to mora dogoditi. Bit će u redu.

Stranice: 1 2