3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 27. decembra 2021. do 2. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 27. decembra 2021. do 2. januara 2022.

27 prosinca, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Možda ćete osjetiti nalet moći ovog tjedna, Škorpione, jer je Mjesec u vašem znaku, zbog čega se osjećate prilično…naporno. Žudite za promjenom i namjeravate je kreirati. Ako se netko ne slaže s vama, borit ćete se s njim. Jednostavno ‘niste raspoloženi’.

To je za vas jedan od onih tjedana ‘moj put ili autoput’, i iako bi to moglo zvučati sebično ili impozantno, to nije vaša briga. Nije vas briga ako naiđete na ramrod boss jer ste naučili koristiti svoje manipulativne vještine kako biste dobili ono što želite.

A ovaj tjedan vam predstavlja nešto što jako želite. Da biste to dobili, možda ćete morati nekoga pokositi (naravno u figurativnom smislu), ali isplatit će se. Trenutno više želite uspjeh nego prijateljstva.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Zadnji je tjedan u godini i pred vama je ideja: Djelujte sada ili zauvijek izgubite priliku. Ništa ne ljuti Vodenjaka više od toga da mora napraviti izbor koji se temelji na nekom radikalnom skupu suprotnosti. Ovaj tjedan dobit ćete ultimatum, a na veliko iznenađenje svih, odbiti ćete ponudu.

Kažu, “ovo ili ovo…” Vi odgovarate sa: “Učinit ću to na svoj način, hvala. Prođite.” Nemate problema s odabirom, sve dok možete odlučiti koji su izbori. Ovaj tjedan će testirati ovu vašu osobinu. Ali na kraju, radije biste izgubili priliku nego da vas pasivno-agresivno nagovaraju da napravite izbor koji nije za vas.

Stranice: 1 2