U ZADNJIM DANIMA 2023. -Bik, Lav, Vodolija i Blizanci dobijaju ZANIMLJIVE INFORMACIJE, Rak će se ZABAVITI, Strijelac dolazi do NOVCA, Jarca čekaju PROMJENE!

U ZADNJIM DANIMA 2023. -Bik, Lav, Vodolija i Blizanci dobijaju ZANIMLJIVE INFORMACIJE, Rak će se ZABAVITI, Strijelac dolazi do NOVCA, Jarca čekaju PROMJENE!

25 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

U zadnjim danima godine: Vaš kućni život možda poskakuje. Posjetitelji će neočekivano svratiti, ukućani će se useliti ili izići, ili će se radnici okupiti u mjestu koji rade popravke. Sigurno je pomalo kaotično, ali i pomalo uzbudljivo imati toliko ljudi u svom domu. Samo zato što je dan naporan ne znači da neće biti zadovoljavajući i zabavan.

 

 

BIK

Možete dobiti neke zanimljive vijesti. Može doći u obliku poziva ili e-pošte i bit će od nekoga tko vam je blizak. Kakve god bile vijesti, mogu vas potaknuti na akciju, zahtijevajući puno zadataka i brzo sastavljanje projekta. Sretni ste, energični i sigurno dorasli zadatku!

 

 

BLIZANCI

Neke dobre vijesti na financijskom planu danas bi mogle otvoriti svijet mogućnosti. Možda ćete odlučiti potrošiti nešto novca na uređenje doma. Ili je to možda financijski jastuk koji vam je potreban za pokretanje vašeg posla. Energični ste i entuzijastični za svoje nove pothvate, ali budite sigurni da ste dugotrajni.

 

 

RAK

Ovo će sigurno biti uzbudljivi dani. Sigurno će biti zauzeto. Raspoloženi ste da učinite nešto drugačije jer je vaš osjećaj za avanturu pojačan. Zašto ne biste pozvali neke prijatelje da izađu s vama? Mogli biste pogledati film ili otići u šetnju parkom. Sigurno ćete uživati ​​u promjeni tempa.

 

 

LAV

Budite pametni . Mogli biste biti upoznati s nekim važnim informacijama. Možda ćete dobiti dobru informaciju o ulaganju ili vrući savjet na burzi. Iako vam se čini da će vaše financije doći do značajnog porasta, nemojte se prenaglo upuštati u ništa. Žurba čini otpad!

 

 

DJEVICA

Prijatelji su važan dio vašeg života. Kako starite, vidjet ćete da postaju još više. Možete proširiti svoj krug prijatelja za jednog ili više. Možda ćete se pridružiti grupi sa sličnim interesima vašim. Možda ćete se upoznati s nekim s kim osjećate neposrednu povezanost. Što god da je, ta će osoba ili osobe uvelike obogatiti vaš život.

VAGA

Osjećate oprečne emocije. Moguće je da uživate u svojim aktivnostima, ali osjećate da niste dovoljno dobri da se držite jedne posebno. Ono što imate je problem samopouzdanja, a ne problem sposobnosti. Možda imate iskustvo koje vam pokazuje koliko ste kompetentni i inteligentni. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži!

 

 

ŠKORPIJA

Bavite se temama koje vas zanimaju. Bez obzira koliko ezoterično ili čudno, dajte sebi luksuz da slijedite interes koji bi se mogao pretvoriti u strast. Moguće je da će vas studij navesti da se pridružite grupi istomišljenika. Neki od njih mogu postati doživotni prijatelji.

 

 

STRIJELAC

Javite se na telefon i otvorite svu poštu jer novac može doći iz neočekivanog izvora. Ovo bi mogao biti pravi nevjerojatan novac koji će vam potpuno promijeniti život. S ovim novcem mogli biste pokrenuti posao ili svojoj obitelji dati neke prednosti za koje niste ni sanjali da ih možete priuštiti. Sigurno će biti sjajni dani.

 

JARAC

Mogućnost putovanja u daleke zemlje. Dok ste spremni za promjenu, nemojte preskočiti prvu priliku koja vam se ukaže. Ono što vam se nudi je dugoročna obveza, ako ne i doživotna. Razmislite dvaput prije nego što kažete da. Međutim, čak i ako kažete da, nećete požaliti zbog svoje odluke.

 

 

VODOLIJA

Očekujte da ćete dobiti fantastične vijesti. Napokon ćete dobiti svoje. To može biti promocija, podizanje, novi izazovni projekt ili neka kombinacija toga. Također biste mogli dobiti dobre vijesti u odjelu za romansu. Sigurno ste se potrudili, ponešto nadljudski. Sada ćete biti nagrađeni. Prihvatite sa svojim uobičajenim aplombom i stilizirajte sve darove koje vam dan donese.

 

 

RIBE

Vrijeme je da nadogradite svoje računalne vještine. Tehnologija je tu da ostane, pa biste je mogli prihvatiti radije nego se oduprijeti. Vaš um je željan upijanja novih informacija. To znači da možete naučiti zamršenije aspekte računalne tehnologije. Nakon što to učinite, uživat ćete u pregledavanju web-mjesta, kupovini na mreži i slanju e-pošte prijateljima blizu i dalje.