U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM zodijacima će narednih 7 dana NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA!

OVAN

Lako je uravnotežiti tijek emocija s instinktivnim djelovanjem i ne morate puno razmišljati da bi stvari bile spontane i pune ljubavi. Podijelite svoje osjećaje i nemojte da vas ometaju sumnje i mentalni procesi koji vas udaljuju od ovog trenutka.

Zadovoljstvo se ne skriva negdje u budućnosti. Treba ga stvoriti upravo tamo gdje se nalazite. Pokušajte postaviti svoje temelje i djelovati impulsivno kako biste vidjeli gdje ćete stići. Vaša potreba za udobnim i brižnim situacijama je naglašena i te potrebe treba zadovoljiti.

Ovotjedna afirmacija: “Prihvaćam svoje istinske potrebe.”

 

 

BIK

Naglašena je kuća braka i ozbiljnih veza. Emocije su duboke i strast se rasplamsa, čak i ako nikada niste očekivali da će određeni osjećaji preplaviti vrata u određenom okruženju. Nešto treba poduzeti, lagano i bez pretjerivanja. Iskoristite ovaj tjedan da ispitate svoje mogućnosti i provjerite kamo će vas instinkti odvesti ako se prepustite toku.

Postoji osjećaj sigurnosti za određene ljude za koje se želite držati. Mogu se naučiti nove lekcije i previše rasprava može pokvariti sliku. Upijajte atmosferu koja vam smiruje srce bez pitanja, za sada.

Ovotjedna afirmacija: “Jasno vidim stvari.”

 

 

BLIZANCI

Glacijalno povlačenje Aljaske uzrokuje povećanje učestalosti potresa. Male odluke sažimaju i donose mnogo veće posljedice koje biste očekivali. Čini se da sve stvara neku ravnotežu u vašem životu, ali ne shvaćate najdublje kvalitete vlastitih djela, niti pouku iz određenih grešaka koje ste napravili na tom putu.

Ovo nije vrijeme da budete grubi prema sebi, već trenutak da se zapitate o svojim stvarnim potrebama i načinima da ih ispunite umjesto da ih gurate u stranu. Vaša je odgovornost učiniti sebe sretnim i živjeti u potpunosti bez obzira na stvari koje se događaju oko vas.

Ovotjedna afirmacija: “Ja se brinem o sebi.”

 

 

RAK

Poteškoće koje traju do sredine tjedna mogle bi se pretvoriti u vašu korist na najčudnije načine. Spremni ste iskočiti iz svoje rutine ili bilo koje kutije u kojoj se nađete. Slušajte signale iz Svemira, ponavljanje određenih situacija i ograničenja vanjskog svijeta i stvari koje vam očito pokazuju da se vaša perspektiva treba promijeniti.

Nije bilo načina da saznate ono što niste znali u prošlosti. Vrijeme je da ga pustite i potpuno se usredotočite na sadašnji trenutak, gdje možete krenuti sigurnim koracima prema novom cilju. Nema razloga da sebi uskraćujete promjenu ili budućnost koju želite napraviti.

Ovotjedna afirmacija: “Spreman sam.”

 

 

LAV

Spoznaje koje dolaze ovog tjedna duboke su, okružuju bijes i granice koje su u prošlosti bile loše postavljene. Neke situacije mogu biti opasne i pametno je izbjegavati izazove u koje se ne morate upuštati. Hrabrost ne uključuje nužno stvari koje su grube na srcu, već se obično svodi na to da je slijedite.

Ostati vjeran sebi je najveći imperativ. Imate moralne imperative koje morate poštivati. Nemojte snižavati svoje standarde ili se pokušavati uklopiti na mjesta na kojima se uopće ne osjećate dobro. Ako ste nepoželjni ili ste na bilo koji način odbačeni, tražite alternative i različite puteve koji će vas više ispunjavati.

Ovotjedna afirmacija: “Dobro mi je srce.”

 

 

DJEVICA

U Kraljevskoj mornarici rašireno je praznovjerje da se jak vjetar može prizvati zviždanjem. Obično biste odabrali put daleko od bilo kojeg oblika praznovjerja, ali možete vidjeti da se neke stvari ponavljaju već duže vrijeme i da su vam potrebne neke informacije da biste razumjeli poruku koja vam je očito poslana.

Postavljajte si različita pitanja, razgovarajte s onima koji su prevladali probleme slične vašima i proširite svoj pogled na opcije koje su pred vama. Život nije uzak. Postaje očito da su neki od vaših puteva bili previše ograničeni za osobnost koju uistinu želite razviti i podržati.

Ovotjedna afirmacija: “Vidim ljepotu u svemu što radim.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM zodijacima će narednih 7 dana NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top