RIBE – VELIK i OPŠIRAN HOROSKOP za 2022. godinu! – Vrijeme je da saznate kakva će vam biti 2022. godina!

RIBE – VELIK i OPŠIRAN HOROSKOP za 2022. godinu! – Vrijeme je da saznate kakva će vam biti 2022. godina!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za ribe za samce

Je li ovo vaša godina da pronađete pravu ljubav, Ribe? Vaš ljubavni život dobiva vatreni poticaj od agresivne kombinacije Marsa u Strijelcu na početku godine. To će vam odmah pomoći da budete spontaniji i pustolovniji. Izlazite iz svoje ljušture spremni za širenje na sve vrste novih načina, uključujući romansu. Ako ste obično tip koji se zavali i dopušta drugim ljudima da naprave prvi korak, mogli biste se iznenaditi pitajući svoju tajnu simpatiju (ili im barem poslati koketnu poruku)!

Venera željna ljubavi uparuje se s osjetljivim vodenim znakom Raka sredinom srpnja i trebali biste se osjećati kao kod kuće i ugodnije okruženi ovom emocionalno osjetljivom energijom. Sada postoji veliki potencijal za intimnost… Ali nećete voljeti površno flertovanje, brzalice ili veze za jednu noć. Izgradnja čvrstog partnerstva (pa čak i obitelji) u korijenu je želja ovog tranzita. Tako da će vas privući drugi samci koji žele istu sigurnost i emocionalnu povezanost koju sada tražite u vezi.

Energija asteroida Vesta povezana je s duhovnošću i granicama, a budući da provodi vrijeme u vašem introvertiranom i pomalo inhibiranom znaku od kraja studenog do ostatka godine, najvjerojatnije nećete biti voljni biti emotivno otvoreni s nekim sve dok ne upoznate bolje i imaju puno povjerenje u njih.  Nemojte se prepustiti bilo kome pritisku da učinite nešto za što niste spremni ili jednostavno ne želite, Ribe.

 

Horoskop za novac i karijeru za Ribe

Možda niste najsamouvjerenija osoba kada su u pitanju karijera i financijske situacije, Ribe, ali ove godine ste spremni iskoristiti sve sjajne prilike koje vam se pružaju. Važno je napomenuti da je inovativni Uran veći dio godine u partnerstvu s konzervativnim zemljanim znakom Bik, tako da promjene sporo počinju i stalno rastu. Važno je imati otvoren um kada se bavite i poslom i bankovnim računom. Ali ako se požurite s donošenjem odluke, ta prilika nije za vas.

Venera vlada novcem, a kada je krajem svibnja u stalnom Biku s novcem, tada bi vaše financije trebale dobiti najviše pažnje. Štednja će vam sada biti glavni prioritet. Ili ako ste uspjeli odložiti nešto novca za kišni dan, ovo je također dobro vrijeme da potražite jeftine artikle s dugoročnim potencijalom. Razmislite o kvalitetnom namještaju i dobrom nakitu. I sada treba razmotriti dugoročna, konzervativna ulaganja, a što je rizik manji, to bolje. Ako niste izradili plan za umirovljenje, dogovorite sastanak s financijskim savjetnikom u sljedećih nekoliko tjedana.

Ekspanzivni Jupiter je u vašem kreativnom znaku do prvog dijela svibnja. Tako da biste mogli imati neke karijere i financijske prilike koje bi mogle imati koristi od vaše mašte i idealističkog pogleda. Možete li sada pronaći posao iz snova? Vrlo je moguće, pogotovo ako se radi o pomaganju drugima. Najviše sreće privlačite sada kada svoje suosjećanje i razumijevanje koristite za veće dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A ono što koristi ljudima kojima pomažete vraća vam se na ovaj ili onaj pozitivan način. U financijskom smislu, sada imate izvrsnu intuiciju i na lutriji biste mogli pogoditi neke dobitne brojeve. Ovo je također dobro vrijeme za brigu o stvarima poput oporuka i povjerenja. Jer će vaše dobrotvorno, velikodušno raspoloženje biti u punom jeku.

Stranice: 1 2