RIBE – VELIK i OPŠIRAN HOROSKOP za 2022. godinu! – Vrijeme je da saznate kakva će vam biti 2022. godina!

RIBE – VELIK i OPŠIRAN HOROSKOP za 2022. godinu! – Vrijeme je da saznate kakva će vam biti 2022. godina!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Ribe. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Ribe

Volite gledati sa vedrije strane. S vašim matičnim planetom Neptunom koji putuje u vašem idealističkom znaku tijekom cijele godine, imate priliku ostati u svom idealnom malom svijetu snova puno u 2022. Dobra vijest je da se možete uvelike osloniti na vaša intuicija i ono što vaša podsvijest stvara u obliku sanjarenja i vizija kako bi vam dali iznenađujuće točne informacije o tome u kojem smjeru ići ove godine.

Međutim, Neptunov retrogradni ciklus traje pola godine, od kraja lipnja do kraja prosinca. To bi moglo uzrokovati da se vaš idealistički pogled na život u potpunosti zaustavi. Kada se početkom godine naviknete na život u sanjivoj izmaglici, nećete se htjeti suočiti s nekim od stvarnosti koje su sada očite, ali zapravo ste čvršće nego što se činite, Ribe. Ovo je dobro vrijeme da pokažete svima za što ste sposobni kada odlučite više ne odgađati.

Sunce prolazi kroz vaš kreativni, intuitivni znak od kraja veljače do kraja ožujka. Stoga se zabavite slaveći svoj solarni povratak ovog proljeća! Budući da napredujete u vlastitoj sanjivoj mašti, vi ste introvert koji žudi za samoćom da sanjari o svim mogućnostima koje vam život nudi. Provesti svoje posebno rođendansko vrijeme s najbližim prijateljem u kolibi uz jezero ili čitajući knjige sami na plaži bilo bi idealno.

 

Horoskop za parove u ljubavnoj vezi Ribe

Samo zato što vaša veza možda nije onakva kakvu biste željeli da bude kad godina počinje, nemojte odustajati od nade, Ribe. Venera će provodi svoje vrijeme retrogradno u ozbiljnom Jarcu na početku godine. Bit ćete duboko zamišljeni procjenjujući i pregledavajući pogreške koje ste napravili… Te potencijalno okrivljujući sebe za nedostatak uspjeha za koji biste mogli osjećati da vaša veza doživljava. Otresite se toga, međutim, jer kada završite s premlaćivanjem sebe zbog prošlosti, imate pravi posao za obaviti u sadašnjosti.

Kad Venera početkom travnja dođe do vašeg suosjećajnog znaka, vratit ćete se pod hipnotičku ljubavnu čaroliju koja će vam pomoći da se prisjetite zašto ste se uopće zaljubili. Ovo je idealno vrijeme za rad na produbljivanju vaše emocionalne veze i prijelaz na intenzivniju fazu vašeg odnosa. Međutim, pripazite da slavite samo dobro, a sada zanemarite loše. Gledati sa vedrije strane je sjajno, ali ignoriranjem svojih problema neće ih povući.

Početkom rujna očekuje vas pun mjesec Riba koji vas smatra najsuosjećajnijim i najrazumljivijim. Vaše prijemčivo i suosjećajno raspoloženje olakšava vašem partneru da vam se otvori. Ovo može biti vrlo ljekovito vrijeme u vašoj vezi. Možda vam je teže zaboraviti nego oprostiti, ali vrijeme liječi sve rane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako se iznutra borite oko boli koju ste do sada iskusili ove godine, sačekajte do punog mjeseca sljedećeg mjeseca i pogledajte kako se tada osjećate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2