LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Decembar: Jedan znak se udaljio od partnera, ali ne smije odustati. Mora biti uporan i uspjet će oživjet vezu!

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Decembar: Jedan znak se udaljio od partnera, ali ne smije odustati. Mora biti uporan i uspjet će oživjet vezu!

28 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete možda morati prilagoditi svoj odnos prema voljenoj osobi. Vjerojatno će on ili ona biti pod stresom, a možda čak i stres na vas. Ako uzvratite naturom, situacija će se degenerirati. Umjesto toga, pokušajte biti pun razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću ヨ ako ne danas, onda svakako kasnije.

 

 

BIK

Kamo god krenete postoji nešto što će vas podsjetiti na prošle dane kada ste se voljeli sa svojom voljenom. Može se predvidjeti da više niste u skladu s  partnerom. Nemojte žaliti za neizrečenim i neke stvari se ne mogu promijeniti, pa samo neka budu takve kakve jesu!

 

 

BLIZANCI

Morate se razvedriti danas. Uživajte u vremenu romantike i jednostavnih užitaka sa svojim partnerom i pokušajte zaboraviti ozbiljne probleme za danas. Vaša je veza previše intenzivna da biste se zapravo opustili. Iskoristite ovu priliku da se prepustite nekim jednostavnim i ugodnim aktivnostima i uživate u provođenju vremena u društvu.

 

 

RAK

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

 

LAV

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom, a iako vam se to ne sviđa, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti da prošla iskustva ojačaju vašu odlučnost ili potkopati vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

 

 

DJEVICA

Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

VAGA

Romantične prilike danas su svuda oko vas. Međutim, prije nego što odaberete partnera morate provjeriti vlastite prioritete kako u budućnosti ne bi bilo problema. Ako ste već u ekskluzivnoj vezi, podići ćete je na sljedeću razinu. Vjerojatno će se vaš partner trenutno osjećati posesivno i intimno. Vaš odgovor će oblikovati vaš odnos u budućnosti.

 

 

ŠKORPIJA

Postoji treća osoba koja će se danas pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će oni uspjeti. Ako slušate što imaju za reći i ako ste pod utjecajem toga, vaša romansa može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

 

 

STRIJELAC

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim, sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

 

JARAC

U ovom trenutku jako vam je potreban vaš partner da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. No iz nekih razloga od partnera vas je razdvojila udaljenost. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete svog partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti s partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas se mogu dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi niti u bilo kakve svađe iako se čine neizbježnim. Problemi se lako mogu razmjeriti. Izbjegavajte sukobe danas.ᅠ Posebnu pozornost trebate posvetiti svojoj djeci i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Danas je bolje ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

 

RIBE

Ako ste bili mirni ili ste se dvoumili oko predanosti vezi, danas ćete moći donijeti zaključak. Oni koji su uključeni u vezu mogu odlučiti da se zaruče ili vjenčaju. Promjena planetarnih energija danas može uzrokovati da procijenite svoj odnos u novom svjetlu. Ako ste ranije izbjegavali obveze, danas ćete ih dočekati.