JANUAR MJESEC LJUBAVI: OVOG znak u januaru čeka FATALNO ROMANTIČNO POZNANSTVO, dok će OVAJ znak doživjeti ljubavni kraj!

JANUAR MJESEC LJUBAVI: OVOG znak u januaru čeka FATALNO ROMANTIČNO POZNANSTVO, dok će OVAJ znak doživjeti ljubavni kraj!

26 prosinca, 2023 0 By Admin 2

Januar će biti u znaku ljubavi za ova dva znaka. Jednom znaku donijet će predivna romantična događanja, dok će drugi znak doživjeti kraj svoje ljubavi.

Jedno fatalno romantično poznanstvo rodit će novu ljubav i donijeti radost u život ovog znaka, dok će drugi znak vrijeme provesti u tugovanju zbog izgubljene ljubavi.

 

BIK

Jedan susret će obilježiti vrijeme koje dolazi i preokrenuti vaš ljubavni život. Bit će to fatalan susret jer će u vaš život ponovo donijeti ljubav. Poznanstvo koje će prerasti u romantične trenutke, bit će ono najbitnije što vam se dogodilo. Sve ostalo će biti manje važno, ljubav će biti i ostati na prvom mjestu.

Slijedi vam period u kojem ćete u potpunosti uživati u društvu te nove osobe u vašem životu. Ta osoba bit će nešto posebno, nešto što još niste imali. Ljubav će se roditi i svaki zajednički tren postat će bajka za vas. Dugo se niste tako osjećali, već ste mislili da vas taj osjećaj nikad više neće stići.

Zvijezde vam daruju ono najvrijednije za vas, daruju vam ljubavne trenutke sa osobom koja će postati jedina u vašem životu. Radost, ljubav i to fatalno romantično poznanstvo će obilježiti vrijeme koje dolazi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Očekuje vas nešto zaista lijepo i nezaboravno, očekuje vas ostvarenje vašeg ljubavnog sna. Ljubavna sreća ispunit će vaš život i usmjeriti ga onako kako ste to do sada željeli.

 

ŠKORPIJA

Vaš partner će svojim postupcima samo ubrzati kraj vaše ljubavi, jer odavno kod vas ništa nije kako biste htjeli da bude. Da li ljubav još postoji među vama, to se i sami često pitate.

Jednostavno je došlo do zasićenja i više ne uživate jedno u drugom. Ne očekujete da ćete sa sadašnjim partnerom provesti svoj život i svjesni ste da je došlo vrijeme kada slijedi ljubavni kraj.

Neće vam to biti jednostavno učiniti, tuga će se svakako pojaviti kao i vječno pitanje: Što bi bilo, kad bi bilo? Ostanete li i dalje u nesretnoj vezi, to će štetiti vama više nego kad ste sami.

Vjerojatno vam je od svega najteže ostati sami, ali ni to neće vjećno trajati. Sigurno za vas postoji osoba sa kojom možete podijeliti svoj život i sigurno je da ćete ju jednom pronaći.

Međutim, trenutno ljubvi nema i vi trebate učiniti jedino ispravno te okončati vašu ljubavnu vezu. Bit će to najbolje za oboje, bez obzira što će vam u početku biti teško.

Bit će puno suza i boli, ali sada je trenutak da sredite svoj život kako bi sreća opet bila dio vašeg života. Ako niste sretni, ništa vam ne pomaže. Za svoju sreću morat ćete se sami izboriti, pa čak ako je uvjet za to raskid veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nakon raskida nećete biti sretni, ali ćete za budućnost otvoriti put sreći, a to bi vam trebalo biti najvažnije. Sve ostalo bila bi patnja i mučenje, kako za vas, tako i za vašeg partnera, a to sigurno ne želite.