Horoskop BLISKE LJUBAVNE BUDUĆNOSTI – Ljubavne astro prognoze za sve znakove!

Horoskop BLISKE LJUBAVNE BUDUĆNOSTI – Ljubavne astro prognoze za sve znakove!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Blizanci i Rakovi će imati najviše onih skladnih trenutaka u ljubavnom životu, uz manje turbulencije koje se neće drastično odražavati na kvalitetu ljubavnog života. Dok će slobodni Blizanci i Rakovi reći svoje sudbonosno “da” i dati zavjet za čitav život. Okrunit će svoju vezu i ljubav sa najvećim ljubavnim činom, a to je brak i bračna zajednica.

Lavovi i Vodolije bi mogli imati burnije razdoblje zbog previše obaveza i nedovoljnog vremena koje bi trebali provoditi zajedno. Vodolije će se osjećati usamljeno i češće će poželjeti društvo partnera, no to neće biti izvedivo. Slobodni Lavovi i Vodolije će se dosta kretati i voditi aktivan društveni život. Samim time dolazit će u situacije upoznavanja novih zanimljivih osoba.

Položaj planeta nagovještava da će započeti ljubavnu vezu već u skorijoj budućnosti.

Kada je riječ o Strijelcu i Vagi,  bit će od burnih situacija do onih lijepih i romantičnih. Strijelcima će problem predstavljati tvrdoglavost i inat u vezi. Dok će Vagama problem predstavljati ljubomora i nemogućnost držanja svega pod kontrolom.

Slobodne Vage i Strijelci će voditi bogat društveni život i upoznati neka nova lica. Provoditi vrijeme i sa starim prijateljima. Međutim, kada su u pitanju ta dva zodijaka, zvijezde predviđaju da bi mogli vrlo lako obnoviti stare veze iz prošlosti.

Kada je riječ o Škorpiji i Djevici, njihov ljubavni život će biti na višoj razini nego inače, ali nakon što prebrode krizu koja im dolazi. Zbog nedostatka razumijevanja i previše tvrdoglavosti, naići će na prepreke oko kojih neće moći donijeti zajedničku odluku.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

No nakon toga, odnos će biti bolji nego možda ikad. Slobodne Djevice i Škorpije ako prestanu vjerovati kako im ljubav nije suđena, možda čak i upoznaju nekoga s kime bi mogli ostvariti ljubavnu vezu. Položaj planeta odgovara kada su u pitanju ta dva znaka, ali bez njihove suradnje, to neće biti izvedivo.

Stranice: 1 2