DJEVICA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Saznajte zašto će vam 2022. godina nadmašiti sva očekivanja!

DJEVICA – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! -Saznajte zašto će vam 2022. godina nadmašiti sva očekivanja!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2022. godinu za osobe rođene u znaku Djevicu. Horoskop se sastoji od:

  • horoskop općenito

  • horoskop za parove u ljubavnoj vezi

  • horoskop za samce

  • horoskop za novac i karijeru

 

Horoskop za Djevice

Ovo je vaša godina da nadmašite ciljeve koje ste si postavili prošle godine, Djevice. Korisno je znati da vas Merkur, vaš dom koji se brzo kreće, čini prirodno brzim i budnim. Tako da lako prelazite iz znaka u znak i prilagođavate se tome. Svoje ciljeve držite na oku kroz svaku fazu i radite na tome da ih ispunite ili premašite na samom koraku.

Najznačajnija su, naravno, uobičajena tri Merkurova retrogradna ciklusa koji se ove godine događaju od 14. siječnja do 3. veljače, 10. svibnja do 3. lipnja i od 9. rujna do 2. listopada (kada putuje kroz vaš znak). S Merkurom kao vašim vladarom, posebno ste usklađeni s njegovim retrogradnim razdobljima i možete biti više pod utjecajem njih i proći ih bolje od većine. Pazite na pogrešne komunikacije koje mogu poremetiti poslovne dogovore i mehaničke probleme koji utječu na planove putovanja.

Proslavit ćete svoj poseban dan u nekom trenutku između kraja kolovoza i kraja rujna, kada bi se vaša zemljana, analitička i organizirana priroda trebala najviše cijeniti. Kako ljetna sezona završi, žudjet ćete da dovedete stvari u red. Pa ćete trošiti puno vremena na čišćenje, organiziranje i rješavanje stvari koje više ne odgovaraju vašem životnom stilu. Ovo je također dobro vrijeme da se posvetite zdravstvenim problemima, stoga nemojte sada zanemariti rutinske pretrage i posjete liječniku.

 

 

Horoskop za ljubavne parove Djevice

Ljubav je za vas više od strasti i romantike, Djevice… Ali to ne znači da nećete imati svoj dio romantičnih, strastvenih trenutaka u 2022. Venera koja voli započinje godinu retrogradno u srodnom zemaljskom znaku Jarca, vašoj petoj kući užitak i zabava, a može vas ograničiti u tim područjima. Ako čujete kako vam partner govori da se sada opustite, znat ćete zašto.

Novi mjesec u prozračnim Blizancima, kojim također vlada Merkur, stiže krajem svibnja. To vam može dati potrebnu snagu flertovanja i pomoći vam da riječi koristite u svoju korist u svim područjima vaše veze. Bez obzira dajete li partneru detalje o tome gdje će se naći na spoju ili mu šapćete nešto nestašno na uho kao predigru, vaša verbalna igra je na mjestu i pomaže vam da ostvarite neke od onih romantičnih trenutaka koje ste možda propustili prošle godine.

Asteroid Vesta usredotočen je na predanost i predanost. A kako provodi vrijeme u eksperimentalnom Aquariusu od kraja kolovoza do kraja studenog, možda ćete biti zainteresirani da malo promijenite svoju rutinu. Ako ste poput većine Djevica, skloni ste upasti u kolotečinu, a ovaj vam tranzit može pomoći da izađete iz vaše zone udobnosti i izložite vas novim i možda poželjnim alternativama onome što vam je ugodno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2