BIK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP  za 2022. godinu! – Horoskop otkriva baš SVE što će vam donijeti 2022. godina!

BIK – OPŠIRAN GODIŠNJI HOROSKOP za 2022. godinu! – Horoskop otkriva baš SVE što će vam donijeti 2022. godina!

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Horoskop za samce Bika

Imate li ikada osjećaj da je ljubav svuda oko vas, ali je jednostavno ne možete zgrabiti? Srećom po vas, Bik, vaša vladarica Venera započinje godinu retrogradno u Jarcu. To znači da biste trebali tražiti drugu priliku s nekim od svojih ljubavnih ciljeva iz prošlosti. Bivši bi se mogao ponovno pojaviti, ili biste se mogli vratiti u neka vrlo jaka sjećanja koja vas pokreću u potragu za “onim koji je pobjegao”. Mnogi bi vas mogli pitati zašto opet udarate glavom o zid kada znate rezultate. Ali vaša tvrdoglavost još vam neće dopustiti da odustanete od ovoga. Vaša bi upornost mogla biti nagrađena drugom šansom za ljubav ili biste mogli konačno naučiti lekciju jednom zauvijek. U svakom slučaju, to je pobjeda.

11. kolovoza je pun mjesec u eksperimentalnom Vodenjaku koji vas poziva da zaboravite na svoj uobičajeni tip i isprobate nove stvari. Kao fiksni znak i jedan od konzervativnijih i tradicionalnih znakova zodijaka, ovo bi moglo biti veliko pitanje, ali što morate izgubiti? Ako aktivno tražite ljubav, promjena stvari mogla bi biti prava promjena u igri na najbolji mogući način.

A Venera je u partnerstvu s pustolovnim Strijelcem od sredine studenog do 9. prosinca, dajući vašem ljubavnom životu pravu šaku. Optimizam koji dolazi iz ovog vatrenog znaka daje energiju i konačno osjećate da bi ovo ipak mogla biti vaša godina da pronađete partnera. Potražite sada nekoga tko želi ići u romantične avanture i neće vas voditi ako nije zainteresiran. Zahtijevajte iskrenost i dajte je zauzvrat.

 

Horoskop za novac i karijeru Bik

Radiš vrijedno za svoj novac, Bik, i 2022. nije ništa drugačija. Međutim, ambiciozni Saturn godinu provodi u eksperimentalnom Vodenjaku, što vašoj karijeri i poslovnom životu daje potpuno drugačiji ugođaj. Promjene su najdraži u ovom partnerstvu, tako da će vam ove godine biti puno valova što se tiče karijere i novca. Joj, zar ne?! Ali ne brinite. Uz tjeskobu dolaze i neke stvarne prilike za rast. Stoga pokušajte zadržati otvoren um i budite spremni svom poslu i financijama pristupiti s malo više nekonvencionalnosti nego inače.

Već znate da je Uran, vladar inovativnog Vodenjaka, ove godine uparen s vašim stabilnim zemaljskim znakom, što može biti i blagoslov i prokletstvo. Prilika da se razgranate u novim situacijama može biti unosna i prestižna… Ali oklijevanje sa zaštitnim znakom moglo bi vas koštati. Budući da je financijska stabilnost jedan od vaših najvažnijih ciljeva, nećete ići predaleko na udovima čak i ako je voće vani najzrelije na stablu.

Također imajte na umu da Uran ima dva retrogradna razdoblja (kratko na početku godine koje završava krajem siječnja i drugo koje počinje početkom rujna i traje do kraja 2022.) koje će vam pružiti odmor od svih promjene koje vam se bacaju. Imat ćete priliku pregledati neka ulaganja za koja smatrate da su vas možda požurili.

Stranice: 1 2