3 horoskopska znaka čiji BIVŠI ŽELI DRUGU PRILIKU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutona od 27. prosinca 2021.

3 horoskopska znaka čiji BIVŠI ŽELI DRUGU PRILIKU za vrijeme Mjeseca nasuprot Plutona od 27. prosinca 2021.

26 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Definitivno želite drugu priliku da imate ono za što ste nekada vjerovali da je najveća ljubav vašeg života. Ne mislite da ćete ikada više voljeti nekoga, barem ne na isti način kao što ste nekada voljeli ovog svog bivšeg.

I tako, s jakim utjecajem Mjeseca nasuprot Plutona, čeznut ćete za izgubljenom ljubavi, a jedino o čemu ćete moći razmišljati je da se vratite zajedno s njim.

Evo gdje stvari postaju skliske: vaš bivši više nije samac, a to je ozbiljna prepreka vašim naporima. Dakle, dugoročno, ova želja će možda morati ostati u vašem umu, ali to radi Mjesec nasuprot Plutona, djeluje u umu i rijetko ima utjecaj u fizičkom svijetu.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Uvijek se želite vratiti svom bivšem, a takve informacije rijetko prešućujete. Opće je poznato kod vas: uvijek ste stvarno voljeli samo tu jednu osobu, a dogodilo se ovo, ono i drugo (aka ŽIVOT), a sada niste zajedno.

Također mislite da i ova osoba iz prošlosti boli za vama, što NIJE TAKO. Jao, ne volite čuti takve stvari pa lako prepisujete povijest kako biste se osjećali ugodno.

Ova mentalna igra ping-ponga jedan je od trikova nasuprot Mjesecu Plutonu; obuzet će vas maštarije o ponovnim okupljanjima i sjajnim ljubavnim prijedlozima, dok vam stvarnost jasno govori da to prebolite.

Stranice: 1 2