DNEVNI HOROSKOP ZA 25. Decembar: Fantastičan kraj sedmice – evo kome sve ovaj dan donosi sreću!

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Druženje s prijateljima u obližnjem hangoutu moglo bi biti još ugodnije nego inače. Veza između vas i drugih je jaka, a ljubav slobodno teče među vama. Razgovori bi se trebali usredotočiti na stvari koje su važne za sve vas. Kao rezultat toga, mogli biste doživjeti snažan osjećaj povezanosti s tim ljudima i budite uvjereni da će vam oni vjerojatno dugo biti prijatelji. Uživaj u večeri

 

 

BIK

Ako posjedujete vlastiti dom, danas možete saznati da se njegova vrijednost znatno povećala. Ako nemate dom, ali ga želite kupiti, vrijeme je da počnete tražiti. Sva ulaganja koja se sada izvrše, osobito u zemljište, vjerojatno će biti solidna i sposobna dobiti na vrijednosti – iako bi rezultati mogli potrajati da se materijaliziraju. Međutim, važno je da pažljivo razmotrite sve nepredviđene situacije prije nego što se obvezate. Ovo nije vrijeme da djelujete impulsivno.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Iznenadni i neočekivani događaj može uzrokovati da se danas privremeno odvojite od partnera. Zbunjenost oko samog incidenta i stvarne uloge vašeg partnera u njemu mogla bi vas mučiti tijekom dana. Možda ćete sumnjati u njihove motive. Ako je to slučaj, možda bi bilo najbolje razgovarati s njima i razjasniti sve sumnje koje imate. Ostavljanje takvih misli (čak i na kratko) može stvoriti prave izazove za vaš odnos. Razmislite o rješavanju situacije na licu mjesta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Intenzivan telefonski poziv, možda slabo prikriveni vapaj za pomoć, mogao bi vam stići danas, recimo od rođaka ili bliskog prijatelja. Opremljeni ste više nego inače da pomognete nekome u njegovom ili njezinom trenutku potrebe, ali pokušajte ostati objektivni. Osoba možda preuveličava situaciju ili može biti zbunjena oko njezine prave prirode. Zapravo, komunikacija bi danas mogla biti prilično zbunjujuća. Možda će biti teško odvojiti strahove od stvarnosti.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  Burno i prilično popustljivo okupljanje, uključujući obitelj i prijatelje, moglo bi se održati u vašem domu danas. Pobrinite se da imate puno zalogaja, deserta i drugih dobrota, jer će vaši gosti htjeti ići preko vrha! Razgovor bi na neki način mogao imati veze s okultnim znanostima. Svi će jako uživati, stoga se opustite i uživajte u društvu!

 

 

DJEVICA

Ovo bi mogao biti izazovan dan za vas. Vjerojatno će vam zabrinjavajuće nezrelo ponašanje drugih. Dok izražavate svoj optimizam i entuzijazam u vezi s novim smjerom kojim vaš život ide, možda ćete se iznenaditi što oni ne odražavaju vaše uzbuđenje. Zapravo, djeluju potpuno neprijateljski! Nažalost, nemaju svi jednaku hrabrost kao vi za promjenom. Ipak, morate dati sve od sebe da zanemarite njihovu negativnost i nastavite svojim putem

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. Decembar: Fantastičan kraj sedmice – evo kome sve ovaj dan donosi sreću!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top