3 horoskopska znaka koji će opet imati HRABROSTI PONOVO VOLJETI tijekom Mjeseca u Lavu od 26. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će opet imati HRABROSTI PONOVO VOLJETI tijekom Mjeseca u Lavu od 26. decembra 2021.

24 prosinca, 2021 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Oduvijek ste vjerovali da postoji samo jedan život i bolje da ga iskoristite. U svom životu želite ljubav — obitelj, dobar posao, odlično zdravlje, puno novca; stvari koje svi žele. U vašem slučaju dajete sve od sebe da živite život punim plućima, ali da biste bili ‘puna’ osoba, u svom umu, morate imati partnera s kojim ćete podijeliti iskustvo.

Trenutno nemate nekoga, iako ste imali povremene dolaske ovdje ili tamo. Ono što ste shvatili je da ste odgađali ideju da unesete pravu ljubav u svoj život, jednostavno zato što vas je prošlost naučila da pazite na takvu ranjivost. Međutim, više ne želite čekati, a sada ste, zahvaljujući Mjesecu u Lavu, spremni ponovno iskoristiti tu priliku.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Samo ideja da razmišljate o tome da se vratite tamo u svijet ljubavi i romantike je izvan vas; znaš kako je to i strašno je. Iz prve ruke ste iskusili što ljubav može učiniti osobi, ali također niste sigurni jeste li službeno završili s tim stvarima.

Mjesec u Lavu malo razbija vašu ljusku, puštajući dio tog svjetla, i prije nego što to shvatite, možda žudite za nekim izravnim kontaktom s nekim tko ima potencijal da bude vaša sljedeća velika ljubav. Da, može se dogoditi, a kada se ova čarobna ideja počne učvršćivati ​​u vašoj psihi, bit ćete spremni, voljni i sposobni krenuti u novu ljubavnu vezu. Hrabrost te pokreće, poljubi strah zbogom. Adios!

Stranice: 1 2