3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POPRAVLJA tijekom sunčanog sekstilnog Jupitera od 25. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POPRAVLJA tijekom sunčanog sekstilnog Jupitera od 25. decembra 2021.

24 prosinca, 2021 0 By Admin

Strijelac 22. studenog – 21. prosinca)

Sunčani sekstilni Jupiter je poput studije u Strijelčevoj sreći. Ovo je vaš planet, Jupiter, a s njim dolazi široko razmišljanje i ideja da je sve moguće. Sreća vam dolazi za to vrijeme samo zato što vjerujete.

Vjerujete da ste vrijedni mirnog života i vjerujete da ste netko koga se mora voljeti, poštovati i poštovati. Vaše samopoštovanje je preko krova i radi za vas. Nemojte pogriješiti, samopoštovanje nije egomanija.

Vjerujete u sebe i stoga je drugima vrlo lako vjerovati u vas. S tim u vezi, privući ćete prave ljude u svoj krug, a ljubav će vam lako doći.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Jedna od stvari koje definiraju sreću u ljubavi za vas, Ribe, je sposobnost da se slažete s nekim dovoljno posebnim da vas ‘dobije’. A upravo će se to dogoditi.

Međutim, to nije ograničeno na ljubavne veze, jer se može prerasti i u prijateljstva. Sunčev sekstil Jupiter otvara umove ljudi. Uz ovaj tranzit na mjestu, mnogi od nas moći će vidjeti određene ljude u svojim životima sa novim objektivom, a to je ono što će se dogoditi ljudima u našem životu.

Oni će VAS vidjeti sa svježim novim objektivom, a ono što će vidjeti u vama je upravo ono što želite da vide; miroljubiva, sretna osoba koja je dobrodošla u prijateljstvu i osjeća se vrlo sretno što je živa.

Stranice: 1 2