3 horoskopska znaka koji VIŠE NE MOGU VOLJETI tijekom Uranovog kvadrata Saturna 24. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka koji VIŠE NE MOGU VOLJETI tijekom Uranovog kvadrata Saturna 24. decembra 2021.:

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Niste samo u točki u kojoj iznutra vrištite: “GOTOVO sam!”. Radite to 24-7 i s ovakvom vrstom unutarnjeg monologa koji se odvija, znate da se nešto mora promijeniti.

Vaš partner je, u najmanju ruku, zahtjevan. Ali nije samo to; ne odrastaju. Kao da ste se dobro proveli s njima, a sada su na putu sudara s prošlošću.

To je sve što žele, a vi se osjećate kao da imate posla s djetetom, a ne s romantičnim partnerom. Uranov kvadrat Saturn vas gura do ruba, ali na vama će ovisiti što ćete učiniti u vezi s ovim stanjem stvari.

Ako to iznesete, ne shvaćaju vas ozbiljno, pa vam sada preostaje da smislite kako osobi s kojom ste povezani dati do znanja da traži previše i da treba početi raditi sa stvarnošću.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ne samo da više ne osjećate da možete voljeti osobu s kojom ste, već vam nije dovoljno stalo da to učinite službenim. Čini se da ste na dugim stazama, i bez obzira što vaš partner čini, govori ili se ponaša kao da vam to više nije važno. Mogao si ih ostaviti, ali nisi.

Možda je to što ih napustite stvorilo previše gnjavaže u vašem umu, a pomisao na sve to pregrupiranje jednostavno je izgledala kao posao – stvar s kojom ste potpuno GOTO kada su odnosi u pitanju.

Nema više posla, to je tvoja ljubavna mantra, Vodenjače. Uranov kvadrat Saturn u potpunosti podržava vaše osjećaje. Dapače, ovaj tranzit je vjerojatno razlog zašto uopće razmišljate o tome koliko više ne možete voljeti. Odradili ste svoj dio posla; sve što sada želiš je torta.

Stranice: 1 2