3 horoskopska znaka čija će se TAJNA LJUBAV OTKRITI za vrijeme punog Mjeseca u Blizancima od 23. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka čija će se TAJNA LJUBAV OTKRITI za vrijeme punog Mjeseca u Blizancima od 23. decembra 2021.:

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Jedini razlog zbog kojeg osjećate spremnost otkriti tko je vaša tajna ljubav je pritisak i pristajanje na to. Cijela vaša obitelj želi znati ‘tko je nova osoba’ i koliko god ste mislili da ste je sakrili zbog njih samih.

Još uvijek je prilično očito da ste zaljubljeni i sada svi žele znati tko je sretnik.

To je ono što dobivate s energijom punog Mjeseca u Blizancima— užurbani ljudi, svi zainteresirani za tračeve, zabavu, nagađanja i igre pogađanja.

Izbavit ćete ih iz njihove bijede tako što ćete im svima dati do znanja koga ste sve ovo vrijeme držali za sebe. Vaša tajna ljubav uskoro će se otkriti vašoj obitelji. Ostani jaka, Vaga!

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Jedan od razloga zašto niste jednostavno izašli s tim u smislu da ljudima date do znanja tko je vaša tajna ljubav je taj što se nikada niste osjećali ugodno s drugim ljudima koji znaju vaš posao.

Ipak, Pun Mjesec u Blizancima govori o komunikaciji i prenošenju svoje točke, što bi vas moglo potaknuti da svijetu kažete kako se osjećate.

Oklijevali ste jer ne želite čuti presudu ili kako ta osoba nije ‘prava’ za vas, ali ovaj Pun Mjesec vas je ispunio i samopouzdanjem i nedostatkom brige; ti si zaljubljen, voliš to ovako, i ako netko ima mišljenje o tome, lako bi ga mogao zadržati za sebe jer te ne zanima.

Imate jednu stvar na umu tijekom punog Mjeseca u Blizancima pretvarajući svoju tajnu ljubav u svoju dobro poznatu ljubav.

Stranice: 1 2