3 horoskopska znaka čija će LJUBAVNA TUGA PRESTATI za vrijeme Mjeseca u Raku od 23. decembra 2021.:

3 horoskopska znaka čija će LJUBAVNA TUGA PRESTATI za vrijeme Mjeseca u Raku od 23. decembra 2021.:

22 prosinca, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

I vi ste uvijek držali svoju bol, čineći je sastavnim dijelom svoje svakodnevice. Nosite svoju tugu kao znak hrabrosti koju ste doživjeli ispričati, a opet, ispričali ste tu priču previše puta i više nije relevantna.

Ovdje je potrebno da donesete čvrstu odluku da napustite ovu srčanu bol i nastavite dalje sa svojim životom. Prijatelji su vam spomenuli da se čini da ste zapeli; ne bi li bilo divno postati ‘odlijepljen’?

Da ne morate nositi ovaj mentalni teret sa sobom, kamo god idete? Možeš ti to. Potrebno je vjerovati u vlastitu sreću I sposobnost rada s tranzitima. Mjesec u Raku je apsolutno na vašoj strani za ovo. Imate priliku, zato je iskoristite. Zakoračite u svoj novi život.

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Mjesec u Raku je poput posebne isporuke za Vage koje njeguju slomljena srca. Ovaj tranzit vas može natjerati da duboko zakopate u bol, a tamo gdje postoji duboka potraga, obično postoji duboko otkriće da vaše blago postoji, Vaga, i to je oslobađanje vašeg srca od tuge koju nosite oko sebe.

Nema više potrebe da podnosite ovu težinu, a Mjesec u Raku potiče u vama potrebu za ozdravljenjem i tišinom. Vaš um je bio vaš najveći neprijatelj, ali znate da vaš um može postati i vaš najbolji prijatelj. Neka radi svoj posao, Vaga. Neka vaš um ima mir kojem teži.

Pustite energiju Mjeseca u Raku u svoju dušu kako biste konačno mogli otići iz prošlosti i svega što ona čini da oduzme iz svog života, danas.

Stranice: 1 2