Danas počinje VLADAVINA JARCA i traje do 19. januara 2022. – Horoskop otkriva kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE!

Danas počinje VLADAVINA JARCA i traje do 19. januara 2022. – Horoskop otkriva kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE!

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Sunce u Jarcu je izvrsna sezona za vas, jer potiče dostojne ciljeve i duboko promišljeno ponašanje.

Ako ste skloni sudjelovanju u kreativnim projektima, osjećat ćete se samopouzdano da preuzimate nešto novo i strano; volite zaprljati ruke i volite ideju o nečem novom u što ćete se upustiti. Hobiji će preuzeti kontrolu nad vama i bit ćete u svom malom mjehuriću blaženstva Vage.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Konačno, osjećate se kao da ste na rubu da jednostavno ponovno budete svoji. Cijelu ovu godinu ispunili ste svačije želje i san, i iskreno, mnoge stvari koje ste željeli ste morali ostaviti po strani, za dobrobit drugih.

Sada, u Suncu u Jarcu, uskoro ćete se vratiti u svijet koji poznajete i volite. Vaše stvari, vaše ideje, vaši planovi; sve ovo sada izgleda moguće, vjerojatno i po planu.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Kad nađeš inspiraciju, trčiš s njom, a ništa te ne zaustavlja jer letiš kao vjetar. A sa Suncem u Jarcu možete planirati svoju najintenzivniju kreativnost u interakciji s najboljim scenarijem za zarađivanje novca.

Drugim riječima, ovaj tranzit manifestira onu ideju ‘volite ono što radite i nikada nećete raditi niti jedan dan u životu.’ Iako svi radimo svaki dan u životu, sigurno je lijepo misliti da bismo mogli voljeti svoj posao. Jeste, Strijelce. Dobro za tebe.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Pa, sretan ti rođendan, Jarce, tvoja sezona je stigla, i zar je ne voliš na komadiće? Da, jesi. Osjećate se dobro u vezi sa sobom, tko ste postali i lako se možete osjećati zadovoljnim mnogim odlukama koje ste napravili, posebno na poslu.

Posao je oduvijek bio vaše sigurno mjesto, mjesto gdje vam nitko zapravo ne ide na živce, a sa Suncem u Jarcu na mjestu, ne možete a da ne vidite nadolazeću godinu kao godinu ispunjenu svim zarađivanjem novca bez ometanja posao s kojim se možete nositi.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Već neko vrijeme imate na umu kreativnu ideju. Trebaš li to učiniti ili pričekati? Trebate li ovu sjajnu ideju ostaviti po strani kako biste napravili mjesta za druge manje važne stvari?

Sunce u Jarcu je kao izravna naredba za vas da se u potpunosti usredotočite na ostvarenje ovog čudesnog projekta koji ste imali na umu. Jednostavno učinite to. Ako ne sada onda kada, kako se kaže. Neka ovaj tranzit učini ono što je trebao učiniti: uključiti vas i pokrenuti.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Na neki način ste čekali na ovaj tranzit, jer vam je trebao udarac nogom u stražnjicu već neko vrijeme i izgleda da je Sunce u Jarcu doista to.

Željeli ste razbistriti glavu jer je previše natrpana obiteljskim problemima, ljubavnim prepirkama i nedostatkom fokusa kada je u pitanju posao.

Sunce u Jarcu nema ništa od toga i želi samo da se izdignete iznad sitnih pitanja i koncentrirate se na ono što želite, u smislu budućnosti, rada, zarađivanja novca i nastavljanja života.

Stranice: 1 2