3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom Venere u Jarcu od 22. decembra 2021.

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI VJERA U LJUBAV tijekom Venere u Jarcu od 22. decembra 2021.

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Vodenjak 20. siječnja – 18. veljače)

Nisi baš bio sretan što si osoba koja je izgubila svaku vjeru u ljubav. To nije bilo nešto što ste svjesno tražili, ali tijekom godina ste gledali kako ste otupjeli od ljubavi i ogorčeni na ideju da je to nešto prekrasno.

Godinama se činilo da je ljubav samo nečija stvar. Bili ste sretni zbog onih koji su ga pronašli, misleći da niste dio te sreće, pa zašto se truditi pokušavati? Venera u Jarcu će vas iščupati iz vaše sigurnosne zone i baciti vas na pravi udarac usred ponovnog vjerovanja.

Ljubav nije za nekog drugog. Za vas je jednako kao i za bilo koga drugog, a zbog brze prirode Venere u Jarcu, postat ćete vjernik u ljubav prije nego što ste mislili da je moguće. Ljubav je tu za vas, tako je, Vodenjače. Ti si na redu.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Vi ste netko tko je ljubav na djelu promatrao sa strane. Vidite zaruke, brakove, prekide i razvode; to su stvari u koje se drugi ljudi uključuju.

Ali ne ti. Iako osjećate da imate jednako pravo biti voljen kao i bilo tko drugi. Ipak, držali ste se za sebe, misleći da zapravo niste spremni pokazati toliku ranjivost.

Jao, Venera u Jarcu vam se smiješi i neće vam dopustiti da živite svoj život, a da ne isprobate malo vjere u ljubavnom odjelu.

Volite ideju ljubavi, ali ste oduvijek bili previše skeptični u pogledu onoga što zamišljate da bi ljubav učinila vašoj duši da niste pripazili.

Venera u Jarcu vam govori da zaboravite beskrajno strašne lekcije na kojima ste izgradili svoj život i idite ga živjeti, zaljubljeni i u uvjerenju da i vi zaslužujete ljubav u svom životu.

Stranice: 1 2