3 horoskopska znaka koji se BOJE PONOVO VOLJETI tijekom Merkur Trigon Urana od 23. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji se BOJE PONOVO VOLJETI tijekom Merkur Trigon Urana od 23. decembra 2021.

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Bacili ste se u ljubav, a što ste dobili od toga, osim nepovjerenja, izdaje i želje da zauzvrat nekoga povrijedite? Imaš jako malo, prema tvojim standardima. Merkur Trigon Uran čini vas svjesnim kako se ponašate kada ste zaljubljeni ili jednostavno kada vjerujete nekome dovoljno da mu date do znanja da ga volite.

Primijetili ste da nitko ne živi u skladu s vašim idealom i da nije tako uzbudljivo otkriti ovo kao što biste zamislili. Nakon što vrućina i navala ljubavi nestanu, već tražite sljedeće uzbuđenje, ali je li to uzbuđenje nešto što vam osoba može dati? Vjerojatno ne. Držat ćete se prijatelja i sačuvati ‘veliku ljubav’ za neki drugi dan ako joj možete pomoći.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Previše ste puta dali svoje srce i sada ste došli na mjesto u svom životu gdje osjećate da se jednostavno ne isplati. Odradili ste ljubavnu stvar, stvar partnerstva, sve jako dobro i dobro, ali ako ste trenutno na mjestu gdje se ili rastajete s partnerom ili već jeste, posljednja stvar na umu zahvaljujući Merkur Trigon Uran je ideja da sve to ponovite s nekim novim.

Osjećate se kao da ste naučili lekciju. Ljubav je zabavna, ali ne traje uvijek vječno i ponekad sa sobom ponese ogroman dio srca kada ode. Više ti se ne čini vrijednim, Škorpione, i nije te briga što ljudi misle o tebi ili tvojim životnim izborima. Naučili ste se udaljiti od mamca ljubavi i možda ćete tako ostati još dugo, dugo vremena.

Stranice: 1 2