3 horoskopska znaka koji će POVRIJEDITI ONE KOJE VOLE tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 22. decembra

3 horoskopska znaka koji će POVRIJEDITI ONE KOJE VOLE tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 22. decembra

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Povrijedit ćete svog partnera, a glavni razlog zašto se uvijek izvlačite. Zadirkuješ ih i tjeraš ih da se osjećaju kao da su bezvrijedni, a budući da se i dalje drže ove kazne, shvatiš da to nije velika stvar. Rugajte im se, učinite da se osjećaju kao smeće.

Mjesečev Trigon Saturn vam omogućuje da iskoristite svoju vrećicu čarobnih trikova i izvučete najrazornije uvrede koje možete zamisliti. To vam je postala igra, i da, tužna je igra i niste htjeli ovako, ali vaše razočaranje nad partnerom i životom s njim pretvorilo se u ono što biste nazvali šalom.

Pa, prijavila si se za ovo, Djevice. Zacementirao si si životnog partnera, a sada ih možeš mučiti dokle god će to trpjeti, što se čini kao zauvijek.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Povrijeđujete one koje volite jer ne volite toliko ljudi i ne smeta vam biti iskren i iskren s onima do kojih vam je ‘stalo’. Mjesec Trigon Saturn u vama donosi iskrenost, a ako ste iskreni prema sebi, svi osim jedne ili dvije osobe u vašem životu samo su ‘tamo’ koji ispunjavaju prostor i oduzimaju vam vrijeme.

Ono što bi netko mogao nazvati ‘povrijediti’ je ono što vi zovete ‘suočiti se s tim’. Ne namjeravate nikoga povrijediti, ali sigurno nećete gubiti vlastito vrijeme baveći se nekim tko je nisko rangiran na listi vaših prijatelja. Dakle, povrijediš ljude koji ti se ‘nekako sviđaju’ i nije ti baš stalo do toga.

Međutim, radije biste zaronili u jamu kipućeg ulja prije nego povrijedite nekoga koga ZAISTA volite.

Stranice: 1 2