3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom Marsovog trga Jupitera počevši od 22. decembra 2021.

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom Marsovog trga Jupitera počevši od 22. decembra 2021.

21 prosinca, 2021 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Zapitajte se: želite li da se vaša veza raspadne i jeste li pasivno-agresivni kada je u pitanju osiguravanje da se to dogodi? Zato što to izgleda tako, i zbog Marsovog kvadrata Jupitera, energija koja okružuje vašu vezu, od sada, je sve u tome da dobijete ono što želite, bez ikakve brige o tome što vaš partner želi.

Možda se osjećate opravdano. Možda je ovo stvarno kraj, a ti želiš ispasti ‘dobri momak’ ili onaj koji se nije potukao na kraju. Ipak, ti ​​si taj koji sve sabotira, i ti to znaš .

Ali, ako ništa ne kažete, možda će se vaš partner jednostavno toliko iznervirati da će samo ustati i otići. Pasivno-agresivno ponašanje je ono što će prekinuti vašu vezu. Probudi se.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Možda ste najosjetljiviji znak u Zodijaku, Ribe, ali ste i jedan od najzahtjevnijih, a taj vaš snobovski stav vrlo je blizu da nekoga koga volite gurnete kroz vrata.

Marsov trg Jupiter jedan je od onih tranzita koji se proširuju na ono što imate, a u ovom trenutku u vašem životu, jedna od stvari koje imate u izobilju je prosudba i elitističko gledište

Svoj stav izlijete po svom partneru, a on se počinje buditi zbog vaših smicalica…i to mu se ne sviđa. Postaje teško biti s vama, Ribe.

Isprva je zabavno biti s osobom koja kao da sve zna, a nakon nekog vremena, kao u ‘vrijeme provedenom u romantičnoj vezi’, to se čini samo kao pritisak. Vršite pritisak na ljude, Ribe, i oni se počinju ne samo hvatati već i udaljavati.

Stranice: 1 2