LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Decembar: Jedan znak će se boriti između SRCA i RAZUMA, a OVAJ će biti sretniji nego ikad…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Decembar: Jedan znak će se boriti između SRCA i RAZUMA, a OVAJ će biti sretniji nego ikad…

20 prosinca, 2021 0 By Admin 2

VAGA

Svoje srce ste poklonili pogrešnoj osobi i to vas je koštalo duge patnje. Danas ćete upoznati osobu kojoj ćete se svidjeti pa pokušajte ostvariti novu ljubavnu vezu. Dovoljno dugo ste patili, vrijeme je za nove ljubavi.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav vam je uvijek na prvom mjestu i sve činite kako bi svog partnera zadržali pored sebe. Na vašu sreću, vaš partner vas voli i danas će vas iznenaditi nečim što ćete dugo pamtiti. Čeka vas prava ljubavna čarolija koju će vam prirediti vaša ljubav.

 

 

STRIJELAC

Vaš dan proteći će u mirnom tonu, bez previše događanja. Pravo je vrijeme da dan provedete sa partnerom, radeći nešto ili ne čineći ništa, nije bitno. Bitno je samo da ste zajedno.

 

 

JARAC

Vi očekujete sigurnost u vezi i garanciju partnera koji će vam tu sigurnost obećati. Nitko ne može imati takvu sigurnost jer je život takav da donosi u život i dobre i loše stvari. Vi biste trebali biti zadovoljni sa vašim partnerom, jer se on trudi da budete zadovoljni, a što će sutra donijeti, to samo zvijezde znaju.

 

 

VODOLIJA

Iskazivanje osjećaja uvijek vam stvara problem. Vaš partner bi žarko želio od vas čuti kako izražavate svoje osjećaje prema njemu. Vama je to teško, ali jednu stvar možete učiniti. Možete svojim postupcima i gestama pokazati kolika je vaša ljubav velika, danas je dan da to i učinite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Očekujete čudo, ali čuda se ne događaju svaki dan, Nažalost, danas je dan kada ćete shvatiti da je vašoj vezi došao kraj i morat ćete se s time i pomiriti. Čeka vas period tugovanja, ali ništa nećete uspjeti promjeniti. Vrijeme je da krenete dalje i potražite pravu ljubav.

Stranice: 1 2