3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA SITUACIJA POPRAVITI za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 21. decembra

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA SITUACIJA POPRAVITI za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 21. decembra

20 prosinca, 2021 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Postoji dobar razlog da se osjećate kao da je sreća na vašoj strani, a to je zato što će vam Mjesec u Blizancima pokazati stranu vašeg ljubavnika koju nikada prije niste vidjeli. Volite proces upoznavanja nekoga, a još više volite kada vas taj netko iznenadi.

Sreća vam dolazi u obliku spontanosti; dobre stvari dolaze, a ti ne znaš što su! To je velika, divna zadirkivanja koja završava tako da ste vrlo zadovoljni rezultatima. Ako trebate razgovarati o tome, vaš partner je spreman saslušati. Sve komunikacije dobivaju zeleno svjetlo tijekom Mjeseca u Blizancima za vas, Vaga.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tijekom Mjeseca u Blizancima povećava vam se sreća u ljubavi. Kozmička tijela su pravilno postavljena i imat ćete koristi od ove univerzalne potpore. Ono što će biti najuočljivije u ovom tranzitu je da ćete se vi i vaša voljena osoba probiti do nove prekretnice, kada je u pitanju komunikacija i bliskost.

Tko je znao da se sve to može dogoditi kroz razgovor, a ipak, upravo će to otvoriti vrata sljedećoj avanturi. Prošli su dani skrivanja i skrivanja svojih osjećaja.

Nije vrijeme da nadoknadite izgubljeno vrijeme i podijelite sate dobrote pripovijedanja s osobom koju volite. Razgovor i slušanje ključ su dobre veze, a nakon Mjeseca u Blizancima bit ćete na dobrom putu do uspjeha.

Stranice: 1 2