Tri horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMKICU od 20. do 26. decembra 2021.: Netko će imati NAJSRETNIJE TRENUTKE u ŽIVOTU!

Tri horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMKICU od 20. do 26. decembra 2021.: Netko će imati NAJSRETNIJE TRENUTKE u ŽIVOTU!

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ono zbog čega se osjećate tako dobro ovog tjedna je ljubav, slatka ljubav. Možda ste u njemu, ili ćete možda upravo pasti u njega, ali on je tu i čini da se osjećate trnce i divno.

Ovo je također blagdanska sezona, a vi to planirate maksimalno iskoristiti. Vaš partner želi da se osjećate fantastično, a do kraja tjedna vjerojatno ćete prikupiti mnogo darova i obećati da će doći još više.

Ovo je materijalistički tjedan za vas kao da je to ikada bilo loše! Dijelit ćete dobre trenutke s prijateljima, a osjećaj sigurnosti preplavit će vas poput udobne dekice.

Nitko vam ne stane na put niti pokvari zabavu – a zabava je upravo ono što želite imati. Ako se stvarno želite baviti time, cijeli tjedan je u znaku zabave, dobrih provoda, poklona i sreće. Idi Bik!

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što može započeti kao tjedan zbunjenosti brzo će se pretvoriti u neočekivano dobar trenutak. Postoji velika šansa da planirate učiniti nešto ovog tjedna što nije uspjelo. U redu je, nije bila velika stvar… međutim, ono na što niste računali je da će se vaši osujećeni planovi zapravo pretvoriti u neke od najboljih trenutaka u vašem životu.

Osjećaj je dobar svuda okolo, to znači da vaša veza funkcionira, vaš obiteljski život izgleda relativno bez drama (što dovoljno govori tijekom blagdana) i da vaš posao ide u smjeru koji vam odgovara.

Još jedna cool stvar koja se može dogoditi je kraj duga; ili ćete platiti veliki račun ili ćete se osjećati dovoljno financijski sigurni da znate da će računi biti otplaćeni u trenu.

Stranice: 1 2