Tri horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMKICU od 20. do 26. decembra 2021.: Netko će imati NAJSRETNIJE TRENUTKE u ŽIVOTU!

Ono što za jednoga čini odličan tjedan, ne znači nužno i sjajan tjedan za drugoga. I zato ćemo se u ovom tjednu, počevši od 20. prosinca 2021., koncentrirati na one koji će iskusiti svu dobrotu koja postoji.

S Mjesecom u Raku i Merkurom u trigonu Uranu, mogli bismo reći da će nam ovaj tjedan donijeti ludo dobre ideje u prvi plan.

Mogli bismo uzeti te lude ideje i razmisliti o tome kako ih pretvoriti u stvarnost, a s Mjesečevim Trinom Neptunom u mješavini, mogli bismo se smatrati genijima jer imamo tako intenzivne, inovativne i nove misli.

Ovaj tjedan će završiti Mjesecom u Vagi i Mjesecom Trine Venera, što je kao obećanje dobrih stvari u ljubavi i romantici. Usuđujemo se reći da će ovaj tjedan biti bez drama? Usuđujemo se. Za znakove spomenute u nastavku, ovaj tjedan sa sobom donosi pozitivnost, nadu i odvažnost da se sanja veliko.

Tri horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan, 20. – 26. prosinca 2021.:

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Od početka do kraja ovaj će se tjedan oblikovati za vas na neke vrlo zanimljive načine. Prvo, osjećat ćete se napunjeno, nadahnuto; ono što ste ostavili iza sebe uskoro će se ponovno pojaviti, a ovo je više nego vjerojatno kreativna ideja koja se iznenada uklopila na pravo mjesto u pravo vrijeme.

Prepoznajete da ova ideja nije bila ispravna, tako davno kada ste je prvi put pomislili. Ali sada, odjednom postoji nada; ovo može uspjeti! Ono što je još bolje je da ćete se osjećati podržano u svojim naporima i snovima.

Oko vas postoje ljudi koji vam žele pomoći da pronađete ono što vas čini najsretnijim. Svaki dan u tjednu odvest će vas bliže vašem cilju, iako je završetak daleko, što znači da imate PUNO čemu se možete radovati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMKICU od 20. do 26. decembra 2021.: Netko će imati NAJSRETNIJE TRENUTKE u ŽIVOTU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top