HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!!

OVA 2 znaka će ovu sedmicu jako DUGO PAMTITI, jer moguće je da će OSTVARITI SVE svoje ŽELJE i SNOVE…

OVAN

Paul Ekman proveo je studiju koja je pokazala da su agenti tajne službe uspjeli uočiti laž u oko 80% situacija. Možete osjetiti da nešto nije u redu, a čak i ako ne znate što je to što pokreće ovu emociju, znate da je tu s razlogom. Istražite okolinu, slušajte što se govori iza redaka i nemojte se zadovoljiti odgovorima koji ne zvuče ispravno.

Konstruktivni sukob ovih dana može ići daleko, stoga dobro iskoristite svoju energiju. Možete osjetiti kako energija raste i trebate je uložiti u svoj napredak umjesto da je raspršite na druge ljude i njihov izbor da budu nepošteni ili na bilo koji način nelojalni.

Ovotjedna afirmacija: “Iskren sam prema sebi.”

 

 

BIK

Vše niste raspoloženi za razočaranje ili velike ideje koje nemaju čvrste temelje. Ovaj tjedan donosi konačne ideje i znanja koja zahtijevaju implementaciju i utemeljenje. Do vikenda će se konačno početi nazirati nova praktična rješenja.

Niste raspoloženi davati brigu i pažnju nekome tko ne bi učinio isto za vas da su uloge zamijenjene. Čuvajte energiju i nemojte je raspršiti na odnose koji nemaju reciprocitet i ne daju vam potrebnu razinu podrške.

Ovotjedna afirmacija: “Dajem sebi prioritet.”

 

 

BLIZANCI

Rasprave i dijalozi kojima počinje ovaj tjedan ne čine se previše plodonosnima do kraja. Ako ne implementirate energiju u posao bez razgovora, dobre ideje bi vas mogle proći, a ljudi s kojima biste željeli raditi mogli bi potpuno izgubiti interes za temu. Ostanite praktični i držite noge na tlu umjesto da raspršite svoj um.

Neke stvari nisu tako teške kao što se čine, uz odgovarajuću brigu o sebi i razumijevanje problema koji se naglašava. Imajući na umu viši cilj, nećete imati velikih problema da završite teške stvari i maknete se s puta.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam i praktičan.”

 

 

RAK

Krzno arktičkih lisica može ih zagrijati čak i na temperaturama od -70 stupnjeva Celzija. Stvoreni ste da se nosite sa svojim životom i važno je slijediti svoj potencijal umjesto da se fokusirate na nedostatke. Neće sve ići u vašu korist, ali ima dovoljno podrške za vaš pravi put, sve dok slijedite svoje talente i svoju istinsku motivaciju.

U potrazi za ljubavlju, morate jasno vidjeti svoju poziciju. Ako ste u ponižavajućoj vezi ili s nekim tko ne vidi vašu vrijednost, dokazivanje sebe može biti loša opcija. Budućnost je obojena brojnim opcijama.

Ovotjedna afirmacija: “Moje srce je otvoreno za promjenu.”

 

 

LAV

Niste raspoloženi za bilo kakve prazne riječi i prizivaju promjene koje su specifične i odvode vas od opterećujućih situacija. Uspjeli ste pronaći ravnotežu u nemogućem okruženju, ali to ne znači da vam je suđeno da ostanete predugo ako vas ne usrećuju i ne zadovoljavaju svojim radom i samoizražavanjem.

Iskoristite svaku moguću priliku da izađete iz kuće, prošetate i nastavite se kretati. Statička rutina mogla bi vas raniti i biti teška ne samo za vaše tijelo, već i za vaš um. Ako se osjećate preopterećeno, odvojite vrijeme za šetnju ili trčanje.

Ovotjedna afirmacija: “Fleksibilna sam i krećem se s lakoćom.”

 

 

DJEVICA

Planeti utječe na vaš tok misli i podsjeća vas da su stvari moguće ako je vaša energija usredotočena i uložena u ono što želite postići. Ovo je konstruktivan tjedan kada bi se mogli postaviti novi temelji za projekt, a vaš pristup stvarnosti konačno je prepoznat kao vrijedan, ako ne od strane drugih, onda od vas samih.

Emocija žudi izaći van. Neke veze će se s vremenom prekinuti, čak i ako ih ne prekinete ovaj tjedan. Izrazite svoje mišljenje otvoreno i ne podnosite maltretiranje ili bilo kakav oblik zlostavljanja. Na vama je da se zaštitite i organizirate svoj život da služi vašem višem biću.

Ovotjedna afirmacija: “Biram biti sretan.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP ZA NAREDNU SEDMICU za SVAKI znak!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top