BURAN KRAJ DECEMBRA: Zadnji dani decembra donijet će burne događaje – OVA 2 znaka moraju biti spremni na sve!

buran

Buran period slijedi u životima ova dva znaka, period koji će im donijeti nemir i podijeljene osjećaje. Možda im je mirno razdoblje predugo trajalo, pa im sudbina sprema događaje koji će ih prodrmati.

Ova dva znaka uljuljala su se u kolotečinu života, mir i spokoj koji su vladali određeno vrijeme, ali dolazi period kada će im buran život postati svakodnevnica.

 

RIBE

Period koji dolazi bit će vrlo buran za vas, ali će vam na kraju donijeti to da konačno znate na čemu ste. Vaša ljubavna veza je neko vrijeme u zatišju, sve izgleda normlno, iako tome nije tako. Vi ste toga svjesni, ali pokušavate pustiti da vrijeme izliječi sve i popravi situaciju. Vaša ljubavna situacija je ni na nebu, ni na zemlji, neodređena je, ali se to uskoro mijenja.

Događaji koji su pred vama razriješit će otvorena pitanja između partnera i vas i stvari postaviti na mjesto. Ishod vam se možda neće svidjeti, ali ćete barem znati na čemu ste.

Slijede vam dani rasprava koje će često prerasti u svađe, ali to nećete moći izbjeći. Predugo ste pustili da stvari idu kako idu i niste pokazali volju da riješite probleme. Sada će se to promijeniti i buran period nećete moći izbjeći.

Možda ste trebali ranije potegnuti neka otvorena pitanja između partnera i vas, možda biste tada uspjeli spasiti vašu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovako, izgledno je da će se vaša veza raspasti kao kula od karata i da ćete ljubav morati potražiti na drugoj adresi, na vašu žalost.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

BURAN KRAJ DECEMBRA: Zadnji dani decembra donijet će burne događaje – OVA 2 znaka moraju biti spremni na sve!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top