3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI tijekom Venere Sekstile Marsa od 21. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI tijekom Venere Sekstile Marsa od 21. decembra 2021.

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Zaljubljenost vam, Bik, znači nekoliko različitih stvari, a iskreno, vaša najvažnija verzija ‘zaljubljivanja’ je odličan fizički odnos s nekim u koga se ‘možete’ zaljubiti. Uvijek ste otvoreni za zaljubljivanje. Ovdje nema straha.

Znate da bi to moglo doći s katastrofom ili slomom srca, ali za vas je to ono što je život: iskustvo. Tijekom Venus Sextile Mars, bit će vam predstavljena još jedna osoba u koju ćete se zaljubiti, a vaše fizičko iskustvo s njom bit će toliko nezaboravno da nikada nećete poželjeti biti daleko od nje. Ovako s vama ide ‘zaljubljivanje’, a vi kušate i onda se prijavite na puni obrok od zilijuna slijeda. Uživaj, Bik.

 

Vaga(23. rujna – 22. listopada)

Posljednje što trebate ili želite je zaljubiti se. Ah dobro. Venera Sextile Mars ima na umu drugačiji plan za vas, Vaga, stoga se pripremite da budete zadivljeni. Postoji netko u vašem životu tko želi više od vas nego što ste bili spremni dati u prošlosti.

Sada, zahvaljujući tranzitima, odjednom vidite ovu osobu u novom svjetlu, a sveti dimovi, izgledaju vam zanosno. Što vas je spriječilo da prije vidite tu osobu?

Kako to da ih tek sada primjećujete? Što god bilo, Venus Sextile Mars vam je dao novu viziju ove osobe i počinje se osjećati kao da se zaljubljujete. Tko je znao! Upravo ćete se zaljubiti i vjerojatno ste posljednja osoba na svijetu koja očekuje da će se tako nešto dogoditi.

Stranice: 1 2