3 horoskopska znaka koji će imati JAKO PUNO LJUBAVNE SREĆE za vrijeme Mjeseca u Biku od 20. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će imati JAKO PUNO LJUBAVNE SREĆE za vrijeme Mjeseca u Biku od 20. decembra 2021.

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Kako sreća izgleda u vašem životu, Blizanci su u sposobnosti da vi i vaš partner ostanete zajedno. Ovo je prava snaga, a ako postoji test kroz koji parovi moraju proći kako bi znali hoće li ostati zajedno ili ne, vi i vaš partner ste ga prošli.

Mjesec u Biku na neki način osvježava to znanje i na neki način se tome možete radovati. Sami ste napravili svoju sreću, a to je došlo putem pokušaja i pogrešaka; učinili ste sve ispravne i pogrešne stvari, a sada ste oboje u stanju gotovo odmah doći do primirja kada stvari postanu lude.

Tijekom ovog tranzita osjetit ćete nešto što drugi parovi ne osjećaju uvijek: lakoću, udobnost i bliskost koja ne mora nužno završiti ljutnjom. Bio si tamo prije – nije tvoja stvar, Blizanci.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ti nisi osoba koja želi prosječnost u svom životu, Rak, i ako se to prevodi kao da imaš dosadnog partnera koji ništa ne pridonosi kućnom životu ili romantici, onda bi radije bio sam – bilo kada.

Ono što je dobro je to ako želite izvrsnost u svom životu. Dovodite izvrsne ljude, i to je ono što ćete otkriti da se događa tijekom Mjeseca u Biku.

Vaša sreća tek treba biti utvrđena, u smislu ljubavi i romantike, ali sasvim sigurno izgleda da ima šanse postati nešto stvarno u vašem životu, za vrijeme Mjeseca u Biku. Dakle, otvori vrata izvrsnosti, Rak, i pusti tu posebnu osobu unutra. To je ‘posebno’ ili uopće ništa, možeš birati. Sreća je na tvojoj strani.

Stranice: 1 2