3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Venere u konjunkciji Plutona od 20. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će biti IZDANI i PREVARENI za vrijeme Venere u konjunkciji Plutona od 20. decembra 2021.

19 prosinca, 2021 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ono što je važno da znate, Vodenjak je da ste vi izdani i da niste krivi. Vaša sklonost u ovakvim trenucima je kažnjavanje sebe – nemojte. Partner vam je lagao, i da, vaše sumnje su točne: imaju nekog drugog i da, lagali su vama.

Sada morate biti jaki, i dok Venera u konjunkciji s Plutonom može iznijeti oštru stvarnost u prvi plan, na ove negativne informacije ne smijete reagirati samodestruktivnim ponašanjem.

Energija Plutona je mračna i može utjecati na vas na pogrešan način, zbog čega mislite da ste vi krivi za sve ovo – niste krivi. Ovo je na vašem partneru. Ono što je na vama sada je procijeniti, priznati učinjenu štetu, izliječiti i krenuti dalje.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

To će se dogoditi, a vi apsolutno znate na što se to odnosi: vaše sumnje će se uskoro potvrditi. Već neko vrijeme sumnjate je li vam vaš partner u potpunosti vjeran ili ne. A tijekom konjukcije Venere s Plutonom dobit ćete vijesti koje su vam potrebne kako biste potvrdili ono što će zauvijek ostati poznato u vašem životu kao glavni izdaja.

Ooof! Ovo NIJE ono što ste željeli, ali opet, uvijek ste znali da se ovako nešto može dogoditi. Izdaja je došla u sjeme davno; znao si da će procvjetati u ovaj strašni cvijet, a sada je vrijeme da ili ukloniš taj korov iz svog vrta ili potpuno napustiš vrt. To nije ono što ste htjeli, ali vaša akcija će biti potrebna.

Stranice: 1 2