3 horoskopska znaka koji će RASKINUTI VEZU tijekom Mjeseca u konjunkciji Urana počevši od 19. decembra 2021.

3 horoskopska znaka koji će RASKINUTI VEZU tijekom Mjeseca u konjunkciji Urana počevši od 19. decembra 2021.

18 prosinca, 2021 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Mjesec u konjunkciji Uran će se osjećati kao da prolazi unutar vašeg mozga, jer ćete se osjećati snažnije nego inače zbog ideje da se oslobodite nekoga za koga znate da vas više ne cijeni. Ništa od ovoga nije iznenađenje za vas, Strijelce; ali isto tako, ništa od toga nije vrijedno štednje.

Potpuno ste jedno s idejom da se ovakve stvari događaju; ljudi se rastaju, a ti si jednako osoba kao i bilo tko drugi. Ono što ste i vi je netko tko se našao u mrtvoj vezi koja obećava samo još ništavilo.

Netko je također izgubio entuzijazam da ga želi ‘popraviti’, pa tako i vaš partner. Sve što sada gledate je dosadna veza koja će prije ili kasnije završiti.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Budući da toliko volite red i organizaciju, već godinama se nosite s usponima i padovima vaše veze; prihvatili ste padove kao dio života, ali ti su padovi nedavno postali paklena putovanja u žaljenje i ogorčenost. Počeli ste razmišljati da je to možda jedini pozitivni čin koji se može dogoditi u ovoj vezi, u ovom trenutku, da je potpuno raskinete.

Ono što postaje očito između vas i vašeg partnera je da ste samo spremni za vožnju. Uzbuđenju je potpuno kraj. A sve što gledate je budućnost u kojoj je jedina prava zabava biti s drugim ljudima – romantično ili samo zbog prijateljstva. Mjesec u konjunkciji Uran stimulira vašu potrebu za jurnjavom, a to možete učiniti, Jarac.

Stranice: 1 2